Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Barbunya Yemeğim

Nefis Barbunya Yemeğim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nefis Barbunya Yemeğim Tarifi İçin Malzemeler

*2 su bardağı ayıklanmış barbunya
*1 havuç
*1 kuru soğan
*1 yeşil biber
*1 kırmızı kapya biber
*2 yemek kaşığı salça (Biberdomates karışık)
*1 çay kaşığı toz biber
*1 çay kaşığı tuz
*2 tane küp şeker

Nefis Barbunya Yemeğim Tarifi Yapılışı Öncelikle ben biraz gazı ve kara suyu gitsin diye barbunyayı 78 dakika kaynatıp suyunu süzüyorum O islem olurken de soğanı ve biberleri doğrayıp tercihen zeytinyağı ile kavuruyoruz İnce ince doğradığımız havucları da ilave ederek 2 dk kadar daha kavuruyoruz Barbunyayı da ekleyerek salça ve toz biberini atarak bikaç tur karıştırıp üzerini 2 parmak geçecek kadar sıcak su koyuyoruz Küp şekerleri ve tuzu da ekleyerek orta ateşte suyun yarısı çekilip koyulaşıncaya ve barbunyalar helva gibi oluncaya kadar pişiriyoruz Ilık servis edilince daha lezzetli oluyor
Afiyet olsuunn

Similar threads

Barbunya Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo barbunya *Bir adet büyük baş soğan *Bir yemek kaşığı salça *Bir buçuk yemek kaşıgı domates püresi *Bir küçük havuç *Bir küçük patates *Bir küp şeker *Tuz ve kırmızı biber Barbunya Tarifi Yapılışı İlk önce barbunyayı normal su da 15 dakika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Taze Barbunya Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo barbunya *1 adet kuru soğan *1 adet kapya biber *2 adet yeşil sivri biber *1 adet havuç *2 adet küp şeker *Salça *karabiber pul biber *Sıvıyağ *Tuz ve Su Taze Barbunya Yemeği Tarifi Yapılışı Taze Barbunyayı pişirmeye başlamadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Barbunya Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *2, 5 su bardağı barbunya *1 yemek kaşığı salça *1 adet soğan *Yarım çay bardağı sıvı yağ *Tuz *Pul biber *Karabiber Barbunya Yemeği Tarifi Yapılışı Bir gece öncesinden barbunyayı*sıcak su ile ıslatıyoruz, suyunu döküp yarım saat haşlıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Pırasa Yemeğim Tarifi İçin Malzemeler *3 dal orta büyüklükte pırasa *2 orta boy havuç *1 orta boy kuru soğan *2 yemek kaşığı salça *Yarım çay bardağı sıvı yağ (tercihen zeytinyağı) *Toz biber *Limon suyu *Tuz Pırasa Yemeğim Tarifi Yapılışı 1 *Pırasa yemeğini herkes pek severek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo barbunya *Derin dondurucudan kullandım *2 tane soğan *3 diş sarımsak *1 tane kapya biber *2 tane yeşil biber *2 tane domates *1 yemek kaşığı biber salçası *1 tane havuç *3 yemek kaşığı zeytinyağı *Ben sıvı yağ kullandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt