Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Çilek Sos

Hoş geldin! harbyyy tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Nefis Çilek Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nefis Çilek Sos Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kilo Çilek
*1 5 su bardağı şeker
*1 paket vanilya

Nefis Çilek Sos Tarifi Yapılışı Çilek mevsimi geliyor malum ama daha tam gelmedi Eşimde görüntüye aldanıp almış bol bol Çilek baktım çürütecek sıvadım kolları nefis bir çilek sosu Yaptım bu sosu kahvaltıda reçel yerine pankek ile pasta ve tatlılarınızda şahane olur ve çok kolay bence deneyin Tarifimize geçelim: çilekleri minik minik doğrayın üzerine şekeri ekleyip iyice elinizle ovalayın Çilekler ezilecek ve suyu çıkacak ama blendırdan geçirmeyin hafif pütürlü olsun Bu karışımı ocağa alın ve kaynatın kaynarken bir adet vanilya ekleyin ve biraz daha pişirin piştikçe aynı reçel gibi şeffaflaşacak ve kıvam alacak Pişen sosumuzu bir kenara ALIN bir çırpma teli veya ezici ile daha çok ezin yine blendırdan geçirmeyin ezdiğiniz sosu biraz daha pişirin ve iyice özdeşleşsin* iyice kıvam Alınca ocaktan ALIN ve kavanoza koyun kahvaltılarda pasta ve keklerde çok Şahane bir lezzet Şiddetle tavsiye ederim sizlere de… Benim ki ertesi gün çok daha
güzel katı bit kıvam Aldı resim de yeni piştiği için biraz daha Sıvı Afiyet olsun

858,501Konular
982,635Mesajlar
30,384Kullanıcılar
fahoSon üye
Üst Alt