Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Domates Soslu Bulgur Pilavı

Nefis Domates Soslu Bulgur Pilavı
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Nefis Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı bulgur
*1 yemek kaşığı tereyağ
*1 adet kuru soğan
*Nane karabiber
*Et suyu(bulyon) normal et suyu da kulanabilirsiniz
*2 su bardağı sıcak su

Nefis Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Bu zamana kadar hep sebzeli yapardım Bulgur pilavımı ama bu sene kışlık domates sosu yapınca pilavımı onla yapmaya karar verdim vee bayıldık tadına önce tereyağını kavuruyoruz soğanımızı kavuruyoruz güzelce, sonra domates konservemden 7 8 yemek kaşığı alıp koyuyoruz kavuruyoruz, nanemizi ,baharatımızı *atıyoruz bol nane atıyor ben sonra 2 su bardağı suyumuzu ve bulyonumuzu koyup önce harlı sonra kısık ateşte pişiriyoruz Eşim bayıldı bu pilava artık hep böyle yapacağım deneyin derim bol naneli şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Bol Soslu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı pilavlık bulgur *1 yemek kaşığı tereyağı *1 adet soğan *1 diş sarımsak *1 yemek kaşığı salça *1 tablet tavuk suyu *4 yemek kaşığı konserve menemen *(Yoksa 2 adet biber 4 adet domates ile yapabilirsiniz) Bol Soslu Bulgur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Nefis Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 ,5 kase bulgur *2 adet domates *3 adet biber *2 adet soğan *1, 5 yemek kaşığı salça *Yarım çay bardağı sıvı yağ *Tuz Nefis Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Yağı pişireceğimiz (tava, tencere) yere koyuyuruz Ardından yağ kızdıktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Leziz Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı bulgur *2 su bardağı sıcak su *2 domates *2 soğan *1 sivri biber *1 adet et bulyon *1 kaşık tereyağ *1 kaşık sıvı yağ *1’er kaşık biber salçası ve domates salçası *Tuz Leziz Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Küp küp doğradığımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı pilavlık bulgur *2 adet domates *2 adet tavuk suyu, ve tuz, tereyağı Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Önce tereyağımızı erittik daha sonra tavuk sularını içine atıp ezdim, bazıları suda eritiyor ama ben böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *15 su bardağı bulgur *3 yemek kaşığı domates sosu (kıştan hazırlanan) *3 adet sivri biber *1 adet soğan *2 diş sarımsak *2 yemek kaşığı sıvı yağ Domates Soslu Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Bulgurumuzu ıslayalım Pilavı yapacağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt