Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Makarna Sosu

Nefis Makarna Sosu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nefis Makarna Sosu Tarifi İçin Malzemeler

*2 orta boy domates
*2 adet bahçe biberi (Sivri biber olursa 3 – 4 adet yeterli olur )
*1 orta boy soğan
*1 tatlı kaşığı domates salçası
*1 çay kaşığı kekik
*3 yemek kaşığı sıvı yağ
*Tuz, karabiber, kimyon

Nefis Makarna Sosu Tarifi Yapılışı Tüm malzememizi küçük küçük doğruyoruz Sos tavamızın içine yağımızı ve soğanlarımızı koyup üzerine tuz, karabiber ve kimyonu ilave ediyoruz Soğanların rengi biraz değişince üzerine biberi ekliyoruz Biberler biraz ölünce salçayı ilave ediyoruz Salça kavrulunca küp küp doğranmış sucukları ve üzerine domatesleri ve kekiği ekleyip 2 yemek kaşığı kadar su katıp 5 dk pişiriyoruz*İsteğe bağlı olarak makarnanın üzerine sarımsaklı yoğurt döküp sosu ilave edebildiğiniz gibi yoğurtsuz sade olarak da tüketebilirsiniz
Afiyet olsun

Similar threads

Makarna fotosunu görünce yanılmayın makarnanın nasıl yapıldığını anlatmadım tabii ki Öğrenci yemeği, zenginfakir yemeği, son dk yemeği, günü kurtarma yemeği hepimizin bildiği en sevdiği yemek )) olan makarnaya harika, nefis, mükemmel bir sos tarifim var Kendimce bol acılı yaptım, yapacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Nefis Makarna Sosu Tarifi İçin Malzemeler *1 adet soğan *3 diş sarımsak *3 adet domates *2 adet kırmızı biber *1 adet yeşil biber *2 yemek kaşığı salça *Sıvı yağ *Damak zevkinize göre dilediğiniz baharatlar (ben karabiber, pulbiber, kimyon, kekik kullandım 1 er tatlı kaşığı koydum)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Nefis Makarna Sosum Tarifi İçin Malzemeler *1 paket sebzeli makarna(istediğiniz makarnada uygulayabilirsiniz) *Haşlamak için su *Haşlanırken suya koymak için 1 yemek kaşığı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı tuz *1 tane soğan *2 domates rendesi *1 kırmızı biber(rondodan geçirilmiş) *1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Mantarlı Nefis Makarna Sosu Tarifi İçin Malzemeler *1012 adet mantar orta boy *1 kuru soğan *1 sivri biber *2 domates *2 yemek kaşığı salça *Tuz, kırmızı toz biber ( damak tadınıza göre ayarlayın ) *3 yemek kaşığı sıvı yağ *Makarnaların haşlama suyu Mantarlı Nefis Makarna Sosu Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Nefis Sebzeli Lazanya Malzemeler: Lazanya makarna makarnası 300 gr dana kıyması 1 soğan 1 orta boy kabak 12 kapya biberi 1 havuç 3 yemek kaşığı domates salçası Tuz 1 çay kaşığı karabiber (varsa yarım çay kaşığı köri) 2, 5 bardak sıcak su 3 su bardağı rendelenmiş kaşar 1 paket...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt