Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Paşazade Kebabı

Nefis Paşazade Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nefis Paşazade Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
1 paket mantar 300 gram kuşbaşı et 1 adet patlıcan (ben koymadım) 1 soğan 6 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı salça 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağ 2 sulu domates yada konserve domates 56 adet yeşil biber 2 adet defne yaprağı Kekik, karabiber ,pulbiber, tuz Üzeri için ;
Kaşar peyniri rendesi Nefis Paşazade Kebabı Tarifi Yapılışı

Merhabalar
Lokum gibi paşazade kebap tarifini paylaşmak istiyorum Lezzeti çok güzel oluyor ne zamandır paylaşmak istiyordum bugüne nasip oldu Orjinalinde patlıcan vardı ama ben koymadım siz varsa kullanın Patlıcan çok yakışıyor bu sefer yoktu Ben dana eti kullandığım için önce düdüklü de pissin istedim yumuşak olması için siz normal tencerede de pişirebilirsiniz Bu ölçüden tam 3 adet güveç çıkıyor patlıcanda koyarsanız 4 adet çıkacaktır
Eti tencereye alin yüksek ateşte mühürleyin Sonra zeytinyağı ve doğranmış soğanı aktarın ve kavurun Biberleri mantarı sarımsağı ve patlıcan doğrayın ve etle birlikte kavurun Tereyağı da aktarın eriyince salça ve baharatları aktarın miktarını siz belirleyin En son domatesi de ekleyip 2 su bardağı su koyun ve düdüklü de pişmeye bırakın Fış sesi gelince saatte bakın ve 15 ila 20 dk arası pişirin Şimdi yemeğiniz pişti güveçlere yada borcama paylaştırın üzerine rendelenmiş kaşar serpin ve 200 derecede fırında eriyene kadar pişirin Sıcak olarak servis yapın

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt