iltasyazilim
FD Üye
Nefis Pudingli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
*125 gr margarin (oda sıcaklığında)
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 yumurta
*Muzlu puding (herhangi bir çeşit puding olabilir)
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*253 su bardağı un(elenmiş)
Üzeri için;
*Benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata
*Pasta süsü
Nefis Pudingli Kurabiye Tarifi Yapılışı Merhaba? Doğum günlerinde, özel günlerde ve ağır misafirlerinize sunabileceğiniz, hem görünümü hem tadı mükemmel bir kurabiye ile karşınızdayım ?
1
*Un hariç, yumuşamış margarin ve diğer malzemeleri yoğurma kabına alıp karıştıralım ve yavaş yavaş unumuzu ekleyelim
*Ele yapışmadan yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğuralım
*Daha sonra ceviz büyüklüğünde toplar yapıp yağladığımız tepsimize dizelim
*185 derecede 15 dakika pişirelim, üzerleri kızarmayacak beyaz kalacak çok çabuk pişiyor içi hamur kalmıyor
*Kurabiyelerimiz soğurken kaynayan suyumuzun içine cam kabımızı oturtup beyaz çikolatamızı eritiyoruz
*Eriyen çikolatamıza kurabiyemizi batırıyoruz, çikolata donmadan üzerlerine metalik top çikolata koydum ben siz başka süs malzemeleri de kullanabilirsiniz
*Hem tadı hem görünümü müthiş kurabiyemiz hazır Afiyet olsun ???
*125 gr margarin (oda sıcaklığında)
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 yumurta
*Muzlu puding (herhangi bir çeşit puding olabilir)
*2 yemek kaşığı pudra şekeri
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*253 su bardağı un(elenmiş)
Üzeri için;
*Benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata
*Pasta süsü
Nefis Pudingli Kurabiye Tarifi Yapılışı Merhaba? Doğum günlerinde, özel günlerde ve ağır misafirlerinize sunabileceğiniz, hem görünümü hem tadı mükemmel bir kurabiye ile karşınızdayım ?
1
*Un hariç, yumuşamış margarin ve diğer malzemeleri yoğurma kabına alıp karıştıralım ve yavaş yavaş unumuzu ekleyelim
*Ele yapışmadan yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğuralım
*Daha sonra ceviz büyüklüğünde toplar yapıp yağladığımız tepsimize dizelim
*185 derecede 15 dakika pişirelim, üzerleri kızarmayacak beyaz kalacak çok çabuk pişiyor içi hamur kalmıyor
*Kurabiyelerimiz soğurken kaynayan suyumuzun içine cam kabımızı oturtup beyaz çikolatamızı eritiyoruz
*Eriyen çikolatamıza kurabiyemizi batırıyoruz, çikolata donmadan üzerlerine metalik top çikolata koydum ben siz başka süs malzemeleri de kullanabilirsiniz
*Hem tadı hem görünümü müthiş kurabiyemiz hazır Afiyet olsun ???