iltasyazilim
FD Üye
Nefis Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi İçin Malzemeler
*2 Bardak K Fasulye
*1 Adet Soğan
*23 Yemek Kaşığı Sıvıyağ
*1 Adet Yeşil Biber
*1 Adet Kırmızı Biber
*2 Yemek Kaşığı Salça
*Çeyrek Sucuk
*Tuz, Karabiber, Pul biber, Kekik
*1 Litre Kadar Su
Nefis Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı ? Fasulyemizi haşlayalım Ben önceden haşlayıp derin dondurucuya koyduğum fasulyeleri kullandım Soğanı, sucuğu, biberleri küp küp doğruyoruz Soğanı sıvı yağ da pembeleşinceye kadar kavuruyoruz Salçamızı ekleyip kavurmaya devam ediyoruz, Sucukları, biberleri, haşlanan fasulyemizi de ekleyip biraz kavurduktan sonra suyumuzu ekliyoruz Tuzu ve baharatları ekledikten sonra, kıvamı gelene kadar pişiriyoruz
Afiyet Olsun Oldukça Lezzetli bir tarif kesinlikle denemenizi öneriyorum
*2 Bardak K Fasulye
*1 Adet Soğan
*23 Yemek Kaşığı Sıvıyağ
*1 Adet Yeşil Biber
*1 Adet Kırmızı Biber
*2 Yemek Kaşığı Salça
*Çeyrek Sucuk
*Tuz, Karabiber, Pul biber, Kekik
*1 Litre Kadar Su
Nefis Sucuklu Kuru Fasulye Tarifi Yapılışı ? Fasulyemizi haşlayalım Ben önceden haşlayıp derin dondurucuya koyduğum fasulyeleri kullandım Soğanı, sucuğu, biberleri küp küp doğruyoruz Soğanı sıvı yağ da pembeleşinceye kadar kavuruyoruz Salçamızı ekleyip kavurmaya devam ediyoruz, Sucukları, biberleri, haşlanan fasulyemizi de ekleyip biraz kavurduktan sonra suyumuzu ekliyoruz Tuzu ve baharatları ekledikten sonra, kıvamı gelene kadar pişiriyoruz
Afiyet Olsun Oldukça Lezzetli bir tarif kesinlikle denemenizi öneriyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.