Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nefis Tavuklu Sandviç

Nefis Tavuklu Sandviç

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nefis Tavuklu Sandviç Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet tavuk göğsü
*2 sandviç ekmeği (ben tam tahıllı kullandım besin değeri açısından)
*12 yaprak marul
*Mayonez, hardal ya da margarin (ekmeği yumuşatmak için)
*Cheddar peyniri
*Tuz
*1 çay kaşığı karabiber
*1 çay kaşığı köri
*1 çay kaşığı toz biber

Nefis Tavuklu Sandviç Tarifi Yapılışı Tavuk göğsünü güzelce yıkayıp jülyen bir biçimde doğrayın ve bir kaba alın Üstüne baharatlarınızı ekleyip güzelce karıştırın Teflon veya seramik bir tavaya 2 damla kadar yağ döküp tavanızın altını açın, iyice ısınsın ki tavuklarınız önce mühürlensin ve ve tüm lezzeti içinde kalsın Isınan tavaya tavuklarınızı koyun Onların bir yüzü pişerken siz de bir yandan ekmeklerinizi kesip ekmeğin üst tarafına mayonezinizi sürün Alt tarafına da cheddarı koyun (eritmenize gerek yok) Al yüzü pişen tavukların diğer yüzlerini çevirin İkinci yüzü pişerken marullarınızı yıkayın ve çok küçük olmayacak şekilde elinizle bölün Pişen tavukları alıp cheddar peynirinizin üstüne yerleştirin Onun üstüne de marulları ekleyin (cheddar zaten tavuğun ısısıyla eriyecektir) En üste de mayonezli ekmeğinizi kapatın ve servis edin ya da benim gibi paketleyip okula falan götürebilirsiniz Afiyet olsun!

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt