Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nefis Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree)

Nefis Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Nefis Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree) Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım kilo labne (az yağlı)
*56 tatlı kaşığı şeker (veya 56 adet tatlandırıcı)
*1 yumurta
*Yarım paket sade vanilyalı puding tozu (yada 1 tatlı kaşığı mısır nişastası ve bir paket vanilya)
*23 yemek kaşığı su
*1 yemek kaşığı pembe toz içecek (nesquik)isteğe bağlı
*1 kâse dondurulmuş vişne (mevsiminde taze de olur)

Nefis Unsuz Vişneli Cheesecake (Low Carb, Glutenfree) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar
Yaptığım bu çok kolay cheesecake serisinin birini daha paylaşıyorum Aslında hepsi aynı
Sadece ufak bir değişiklik hem tadını hem görüntüsünü değiştiriyor
Ve bir ana malzemeden kaç çeşit çıkıyor
Gelelim bu defaki tarife;
Öncelikle tatlandırıcışeker ve puding tozunu karıştırma kabımıza alıp biraz su ile eritiyoruz üzerine yumurtayı kırıp karıştırıyoruz Labnesini ilave edip krema haline gelene kadar karıştırmaya devam ediyoruz
23 yemek kaşığı karışımdan alıp ayrı bir kâseye koyup üzerine pembe toz içecek ekleyip karıştırıyoruz Tabanda farklı bir görüntü sağlamak için Pembe karışımı tepsimizin tabanına sürüp özerine vişneleri dağıtıyoruz
En son üstüne kalan karışımı döküp düzlüyor ve 200 derece fırında 45 dakika pişiriyoruz
 
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt