Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nefs ile mücadele etmenin mükafatını nasıl alırız

nefs ile mücadele etmenin mükafatını nasıl alırız
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
nefs ile mücadele etmenin mükafatını nasıl alırız Zor günler geçiriyorum, fazla zorSürekli nefsimle mücadeledeyimBunun mükafatı da olacak inanıyorum lakin bu mükafatı nasıl ne şekilde alacağız?  

Similar threads

Taylor Swift yalnızca bir Grammy Mükafatı kazanmadı tıpkı vakitte tarihe geçen bir isim oldu! 2021 Grammy Ödül merasimlerinde en kıymetli onurlardan birine layık görülen Swift, ‘Folklore’ albümü ile ‘Yılın Albümü’ mükafatını kazandı. Mesleği boyunca 3 ‘Yılın Albümü’ Mükafatını alan dört...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
güzel bir hadisi şerif 1218 Ebu Hüreyre radıyallahu anh'dan rivayet edildiğine tarafından Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: Aziz ve celîl olan Allah İnsanın oruç dıştan her ameli kendisi içindir Oruç benim içindir, mükafatını da ben vereceğimbuyurmuştur Oruç kalkandır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Firavun da biziz, Hz Musa da Hangisi olmak istiyorsak onu seçme hürriyeti verilmiş bize ve bu seçimimizden sorumlu tutulmuşuz Eylegil tâbûtı cismin garkai Nîli fenâ Tâ bula Mûsîi can Fir'avnı nefsinden mefer(Nev'î) Cisminin tabutunu yokluk Nil'inin (sularına) bırak ki can Musa'sı nefs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Firavun da biziz, Hz Musa da Hangisi olmak istiyorsak onu seçme hürriyeti verilmiş bize ve bu seçimimizden sorumlu tutulmuşuz Eylegil tâbûtı cismin garkai Nîli fenâ Tâ bula Mûsîi can Fir'avnı nefsinden mefer(Nev'î) Cisminin tabutunu yokluk Nil'inin (sularına) bırak ki can Musa'sı nefs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
nasıl koku alırız? &quot Duyu organlarımız bize dış dünya ile ilgili bilgileri aktarırlar Bu bilgilerin yüzde 80'ini gözlerimizle, yüzde 1'ini ise burnumuzla alırız Fakat nezle ya da grip olup burnumuz tıkandığında, koku alamayınca, yediğimiz yemeklerin tadını bile alamayız, dünyadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt