Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nefs ile mücadele etmenin mükafatını nasıl alırız Zor günler geçiriyorum, fazla zorSürekli nefsimle mücadeledeyimBunun mükafatı da olacak inanıyorum lakin bu mükafatı nasıl ne şekilde alacağız?
Taylor Swift yalnızca bir Grammy Mükafatı kazanmadı tıpkı vakitte tarihe geçen bir isim oldu! 2021 Grammy Ödül merasimlerinde en kıymetli onurlardan birine layık görülen Swift, ‘Folklore’ albümü ile ‘Yılın Albümü’ mükafatını kazandı. Mesleği boyunca 3 ‘Yılın Albümü’ Mükafatını alan dört...
güzel bir hadisi şerif 1218 Ebu Hüreyre radıyallahu anh'dan rivayet edildiğine tarafından Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: Aziz ve celîl olan Allah İnsanın oruç dıştan her ameli kendisi içindir Oruç benim içindir, mükafatını da ben vereceğimbuyurmuştur Oruç kalkandır...
Firavun da biziz, Hz Musa da Hangisi olmak istiyorsak onu seçme hürriyeti verilmiş bize ve bu seçimimizden sorumlu tutulmuşuz
Eylegil tâbûtı cismin garkai Nîli fenâ Tâ bula Mûsîi can Fir'avnı nefsinden mefer(Nev'î)
Cisminin tabutunu yokluk Nil'inin (sularına) bırak ki can Musa'sı nefs...
Firavun da biziz, Hz Musa da Hangisi olmak istiyorsak onu seçme hürriyeti verilmiş bize ve bu seçimimizden sorumlu tutulmuşuz
Eylegil tâbûtı cismin garkai Nîli fenâ Tâ bula Mûsîi can Fir'avnı nefsinden mefer(Nev'î)
Cisminin tabutunu yokluk Nil'inin (sularına) bırak ki can Musa'sı nefs...
nasıl koku alırız? " Duyu organlarımız bize dış dünya ile ilgili bilgileri aktarırlar Bu bilgilerin yüzde 80'ini gözlerimizle, yüzde 1'ini ise burnumuzla alırız Fakat nezle ya da grip olup burnumuz tıkandığında, koku alamayınca, yediğimiz yemeklerin tadını bile alamayız, dünyadan...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.