Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

negatflerın ıcınde pozıtıf bı haber:D:D:D:D

negatflerın ıcınde pozıtıf bı haber:D:D:D:D
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
negatflerın ıcınde pozıtıf bı haber:D:D:D:D Adam, kısa bir sure önce ayrıldığı evine telefon acar, bahçıvana sorar: Nasıl her şey yolunda mı?— Yolunda Yalnız, küreğin sapı kırıldı onu tamir etmeye çalışıyorum Niçin kırıldı? — Köpeğinize mezar kazarken, zorlamışım, bu yüzden kırıldı Nee! Köpeğim öldü mü? — Havuza düştü öldu Benim köpeğim yüzerdi; nasıl havuzda ölür? — Ama havuzun suyu boşalmıştı, betona çakıldı; bu yüzden hayatını kaybetti Daha havuzu yeni doldurtmuştum Neden boşalttınız? — Biz yok itfaiyeciler boşalttı Çünkü evdeki yangını söndürmek için ek suya gereksinim duydular Evde yangın mı cıktı? — Evet efendim Annenizin vefatı dolayısıyla fazla sayıda insan geldi Bir sigara izmaritinden kağıtlar, ardından da perde tutuşmuş O kalabalıktan farkına varamadık Annem nasıl öldü? Sapasağlamdı — Haklisiniz Biz de şaşırdık lakin sizin yatak odanıza bir şey bakmaya girmiş Yatakta karınızla en yakın arkadaşınızı görünce kalbine inmiş Yahu hiç fazla bir haber değil mu? Bunaldım — Olmaz olur mu? Var Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya… İste onun neticesi fazla çıktı  

858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt