Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nehir Gitar olan 304 tekne

Nehir Gitar olan 304 tekne
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Akarsu Gitar olan 304 tekne teknede Nehri 304 Dm Al Beni altında benim teknede akarsu C Gitmek gerekli, gelmek lazım Dm Teknem için nehre geri götür C Dm Ve bundan böyle gözyaşı dökmek istemiyorum Sular onun bakışları gibi Dm Vakit durur C Bana kolaylaştırır indirdi, yavaşça bana dokunuyor Dm Teknemi geçen nehirde akan sular ile C Dm Bundan Böyle gözyaşı dökmek istemiyorum C Oh nehir geniştir Dm Dere hayatıma dokunur G dalgalar gibi kum Gm Dm Ve tüm yollar sükunet üssü niçin E Yüzümdeki asık kaybolur nerede Dm Teknem için nehre geri götür C Dm Ve artık gözyaşı dökmek istemiyorum C Dere derin Oh Dm Çay hayatıma dokunur G dalgalar gibi kum Gm Dm Ve bütün yollar sessizlik üssü niçin E Yüzümdeki asık kaybolur nerede Dm Teknem için nehre geri götür C Dm Ve artık ağlamak istemiyorum C Dm Ve bundan böyle gözyaşı dökmek istemiyorum Dm (DmDmDm)Bir Dm Ve bundan böyle ağlamak istemiyorum  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt