Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nejat İşler Dün Yoğun Bakıma Alındı!

Nejat İşler Dün Yoğun Bakıma Alındı!
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nejat İşler Dün Yoğun Bakıma Alındı! nejat işler, nejat işler haberleri, nejat işler sıhhat Sevgili melekler, rol aldığı diziden ayrılan ve bir süredir gözlerden uzak bir şekilde Bodrum'da çare aşağı olan oyuncu Nejat İşler dün acilen yoğun bakıma alındı Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği hastalık sonucu özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına emrindeki olarak hayat mücadelesi veren ünlü sanatçı Nejat İşler'in tansiyonu ve kan değerlerinin normale dönmeye başladığı ve kortizon tedavisine başlandığı öğrenildi İşte haberin detayları 22197 22197 nejatislerdunyogunbakimaalindi5c4ddee23f5c8nejatislerdunyogunbakimaalindi5c4ddee23f5c8 228 221 nejatislerjpeg22197 Nejat İşler Dün Yoğun Bakıma Alındı! nejatislerjpeg22197 Nejat İşler Dün Yoğun Bakıma Alındı! Nejat İşler'in kendi doktoru da İstanbul'dan Bodrum'a gittiİşler, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına daha önce şöyle yazmıştı: 'Tedaviyi kabul etmemek, erken vefat etmek gibi niyetim değil' İşler'in durumu ile ilgili data olmak için ressam dostlarından Ceyda Düvenci, Yönetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği görüldü Yönetmen Murat Şeker Elimizden gelen bir şey değil dua edeceğiz ama yineden, duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacakdiye konuştu Ceyda Düvenci, Nejat için dualarımızı yetkisiz etmeyelimdiye konuşurken, bu sabahleyin İstanbul'dan gelen İşler'in ressam arkadaşlarından Arkadaş Elver de Nejat hayata tutunmak için bütün mücadelesini ve inatçı tavrını sergiliyor Kan değerleri normale dönmeye başladı Dualarımız Nejat ilededi Arkadaş Elver, ünlü oyuncunun sıhhat durumuyla ilgili gelişmeleri sosyal paylaşım sitesi twitterdan İşler'in sevenleri duyurduğu görüldü Arkadaşları Aksiyom Özükan ve Berrak Tüzünataç'ın da hastaneden biran olsun ayrılmadığı, İşler'in ailesine yardım olduğu görüldü ZİYARETÇİ AKINI İşler'in Bodrum ve İstanbul'da yaşamış dostlarından Murat Ateş, Fikret Kuşkan, Ayşe Özyılmazel, Derya Şensoy, Aşkın Şenol ve Arkadaş Elver hastaneye gelerek sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi aldı Acıbadem Hastanesi Başhekimi Opt Dr Aydın Aksoy, tetkik ve tetkikler sonrasında, Nejat İşler'de şiddetli akciğer enfeksiyonuna alt nefes darlığı ve septik şok tablosu saptandığını belirterek, Septik şok çoklu organ yetmezliğiyle birlikte seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur Artan septik şok sonucunda akciğerleri fazla ciddi şekilde etkilenmiş bununla beraber böbrekler, yürek ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği saptandı Solunum cihazına tabi olduğu için uyutulan İşler'in tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir İşler göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları göre takip edilmektedirdedi NEJAT İŞLER SEVENLERİNİ ÜZDÜ HEKIM ARKADAŞLAR BU DURUMU ATLATACAĞINA İNANIYOR Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da İşler’in hastanede bulunan ailesini ziyaret etti Ailesinden İşler’in afiyet ile ilgili veri bölge Kocadon, hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı Başkan Kocadon, şunları söyledi: hemen emrindeki ancak Nejat Bey'in rahatsızlığı devam ediyor şu anda yoğun bakımda Hekim arkadaşların yapmış olacağı bir karşılıklı karar ile olur ya sevk edilebilir ya da tedavisine burada devam edilebilir derhal tedavisi devam ediyor Durumu hepimizin duyduğu gibi yoğun bakımda devam ediyor Fakat doktor arkadaşlar bu durumu atlatacağına inanıyor Ben de inanıyorum Ailesi ile de görüştüm Ailesi de inanıyor Birlik birliktelik içinde, manevi desteklerimiz ile Nejat kardeşimizin bu hastalığı yeneceğine inanıyorum Alt bu gibi durumlarda hepimiz üzgünüz Sonuçta bir evlat biliyorsunuz Anne, baba üzgün, birazcık da şaşırmış durumdalar Aniden bire böyle bir haber alınca Fakat sakinliğini koruyor aile Zaten ailede de hekim bir üye var Hekim olması da çok hoş bir şart bir ailede Artık defalarca beraber, hekim arkadaşlar ellerinden gelen gayreti gösteriyorlarSANATÇI DOSTLARI HASTANEYE AKIN ETTİ Yılın büyük bölümünü Gümüşlük'te geçiren ve beldedeki çevre, doğa ve siyasi eylemlere destek verip bazen de öncülük yapan ünlü oyuncu 42 yaşındaki Nejat İşler'in Bodrum'da bulunan ve İstanbul'dan uçakla bu sabah gelen usta dostlarından Murat Alev, Fikret Kuşkan, Ayşe Özyılmazel, Derya Şensoy, Aşkın Şenol, Dost Elver ile Gümüşlük'te yaşayan dostları hastaneye gelerek afiyet hakkında veri almaya çalıştı Kuşkan Son durumu ile ilgili bilgi edinmek için geldik, dualarımız Onunladedi bu vesileyle eski kız arkadaşı Berrak Tüzünataç'ın da Nejat İşler'in yanına, hastanede kaldığı öğrenildi KAN DEĞERLERİ NORMALE DÖNMEYE BAŞLADIBu sabahtan saatlerinde İstanbul'dan Bodrum'a gelen İşler'in ressam arkadaşlarından Arkadaş Elver, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan Nejat hayata tutunmak için tüm mücadelesini ve inatçı tavrını sergiliyor Kan değerleri normale dönmeye başladı Dualarımız Nejat ilemesajını yayınladı İşler'in sıhhat ile ilgili bilgi elde etmek için usta dostlarından Ceyda Düvenci, Yönetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği görüldü Yönetmen Murat Şeker hastaneden çıkarken Elimizden gelen bir şey değil, dua edeceğiz fakat gerçi duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında veri almak istedik, inşallah iyi olacakdedi Ceyda Düvenci, ise Nejat için dualarımızı beceriksiz etmeyelimdiye konuştu id ERKEN ÖLMEYE NİYETİM YOK Meşhur oyuncu Nejat İşler, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki sayfasına daha önce şöyle yazmıştı: Tedaviyi geri çevirmek, erken vefat etmek gibi niyetim yok Bazen cevabını kaldıramayacağını bilsen de gerçi gerçeği öğrenmek istersin Milyon tane kazık yiyince, bedenin zarar görüyor Çıplak geldim, çıplak gideceğim Amacım zamanı satın almak Mal olmak gibi bir derdim değil Mülkiyet hırsızlık gibi bir şey Sevmiyorum işte Biz kuşak olarak böyleyiz Bize sevmeyi, bir şeylere bağlanmayı öğretmediler O tarafımız gelişmedi Ben dünyanın bir parçasıyım Şurayla ve bedenimle sınırlı değilim Bir şeyler yanlış gidiyor, birileri acı çekiyor Ben de çekiyorum aynı acıyı Altıma son model bir araba çekip, hoş bir konut alınca mutlu mu olacağım yani Hayır olmam Aramızda mutlu olanlar varsa zekalarından değişkenlik ederim, üstelik gözlerinden Çünkü iyi görmüyorlardır Siz beni yenmediniz çünkü: ben sizinle daha oynamadım Ben gidiyorum dediğimde, `gitme' diyen birini yok, ben de geliyorum, yalnız gidemezsin diyen birini istiyorum Genişletmek için tıkla  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt