NeMeSiS'in Biyografisi Bendeniz babasının da asker oluşuyla görev yaptığı Ankara GATA'da Mart ayının güzel bir Cuma günü saat 1015'de gözlerimi dünyaya açmışım ama ne açış Literatüre girecek bir doğumlanemesisinbiyografisi5c58923f49b6calt
Big Grin
Ailemle birlikte babamın tayinleriyle Türkiye'nin dört bir yanında yaşadım, kesintisiz mektep ve çevre değiştirerek her şehirde sevilen kalpler bırakarak hayatıma devam etmeyi öğrendim Anadolu Lisesindeyken eşdeğer ağırlık alanından bambaşka bölümler düşünsem de tanıdık olmayan dil sevgim nedeniyle kendimi Dil sınıfında bulmuş ve yorucu bir ÖSS ve YDS maratonundan sonra hayalimdeki üniversiteme girmiştim Hacettepe Üniversitesi'nden sonra akademik çalışmalarıma üniversitede devam etsem de Allah karşıma aniden eşimi çıkarınca yeniden bol tayinli bir hayatın içinde buldum kendimi Pişman değilim, tekrar olsa yeniden yaparımnemesisinbiyografisi5c58923f49b6calt
Big Grin
Her ne dek çocukluğum ve gençliğimde yaşadıklarım nedeniyle askeriyeden uzak duracağım muhakkak desem de büyük konuşmamam gerektiğini de asker eşi olunca daha iyi anlamış bir insanımnemesisinbiyografisi5c58923f49b6calt
Big Grin
İngilizce öğretmenliği yapmaktayım, akademik kariyerimi dışarıdan devam ettirmekteyim Çocuk da yaparım kariyer de diyen ama hemen şimdi çocuk sahibi olamamış bir insanımnemesisinbiyografisi5c58923f49b6calt
Big Grin
Halen Ankara'da atama yapmaktayım Birgün bir arkadaşın şu siteye bir bak demesiyle kendimi sevgi doymuş bir ailenin içinde buldum ve sanal alemle ilgili çoğu konuda fikirlerimin değişmesini karşılayan şahane iyi insanlarla (dostlarla) tanıştım (Sizi seviyorum Rüyam ve Ecelin) Yarışan arkadaşlara başarılar dilerim Nemesisnemesisinbiyografisi5c58923ff2558gifalt :bilge: Spit :bilge: (Anekdot: Yaşam Öyküsü kâğıda dökmek fazla eğlenceliymiş) (Not 2: Sırf ikinci notu yazayım diye yaptım ehe)