Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

neolur yorumlarınızı bekliyorum

neolur yorumlarınızı bekliyorum
0
96

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
neolur yorumlarınızı bekliyorum Herkese merhaba 11 aylık evliyimeşim ve ben evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istiyoruz allah nasip edersehiç korunmadıkyanlız gebelik hakkında daha yeni yeni data sahibi oldum2 defa de kadın hastalıkları doktoruna gittimhiç bir sorun olmadığını ve daha yen evli olduğumuzu söylediTesadüf nezaman yumurtlama dönemim olsa hasta oluyorum ve antibiyotik uygulamak zorunda kalıyorumadetlerim düzenliadetlerim sancılı ve ağrılı geçiyoradetimden 2 gün öncesinden göğüs ağrılarım başlıyorhafif sancı,şişme vareylülde ayının 2 sine ekim ayının 28 ine,kasım ayının 23 üne adet oldumadetim 6gün sürüyor7günü tam bitiyorson 2 avuç içi göre hesapladığımda aradaki 31 günüm göğüslerim fazla şişti hafif ağıda varherhangi 1 değiştirme değil birşey hissetmiyorumsadece hafif ara ara midemde bir tuahflık hissediyorumgeçen aya göre bugün ayın 23 üve hala adet olmadımneoluryorumlarinizibekliyorum5c4b4b30be79dalt olmam da inşadetim hiç gecikmez çoğunlukla öne gelir acaba hamile olabilirmiyim arkadaşlar?  

858,497Konular
981,932Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt