Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nerde hata yapıyorum ?

nerde hata yapıyorum ?
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
nerde kusur yapıyorum ? Nerde hata yapıyorum ben? Niçin mutlu olmama müsade vermıyorlar? Bana bir yol gösterin arkadaşlar fazla kötüyüm kayboldum Takriben 15 sene oldu sözlümden ayrılalı,ALLAH kimseye yaşatmasın fakat yaşayanlar bilir ne seslenmek olduğunuYeni yeni toparlanıyorum bu sırada birini tanıdım ,bir ay arkadaş olduk bir hafta önce çıkma önerge etti kabul ettim,bu bir haftada gerçekten 15 senede yaşadıklarımı unuttum ama gel görki buda farklı bir yara açtıBu gün msnıne yazdım arkadaşı çıktı ağıza alınmıyıcak sözler yazdı şok oldum,ilk kez böle bir şey yaşamıştım cevap bile veremedimÖzgür bana arkadaş çevresini anlatmıştı daima bize kırmak isteyecekler bizi üzücekler demişti,o süre sorun olmaz demiştim ama bugünkü olanlar beni fazla kırdınerdehatayapiyorum5c519e24d7732gifalt :18: 18 :18: Şu Anda napıyım ben özgüre hem kızgınım,hem kırgınKafam çok karışıkBen ondan beni özelinde tutmasını istedim çevresine tanıtmasın dedim anlaşmıştık ama bugün arkadaşının benim namusuma söz etmesi delirtti,napıyım ben kendimi biliyorum bu kırgınlıkla bitiricem ama bir tarafım karşı çıkıyor,olur ya haberi yoktur diyeKafam çok karışık offfnerdehatayapiyorum5c519e24d7732gifalt :18: 18 :18:  

858,496Konular
982,218Mesajlar
30,132Kullanıcılar
umutcannnnnnSon üye
Üst Alt