iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba Konuya anında girmek istiyorum, yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum Arkadaşlar ben yaklaşık 23 gün önce internet üzerinden bir kız ile tanıştım Twitter ve facebook üzerinden konusuyoruz Benzer semtte oturuyoruz yakınız yani uzaktan değiliz Kız ile muhabbeti açtım işte kendimi anlattım nelerle ilgilendiklerimi vb şeyleri anlattım O da aynı şekilde kendisini anlattı sonra Whatsapp'dan daha dar konusacağımızı düsünerek telefon numarasını verdi bana bende kendi numaramı verdim ona Muhabbet ilerlerken kızın tuttuğu takımı öğrendim ve bende aynı takımlı olduğum icin ne güzel iste beraber maclara gideriz falan dedim O da niçin herkes bana benzer seyi söylüyor ya diyerek smile isareti koydu Bende, ben herkes gibi miyim? dedim o süre herkesten farkım olsun beraber atkı forma falan alırız yazdım O da atkımda formamda var yazdı Bende, ben sana yanasmaya calısıyorum ama sen böyle değilsin niçin yazdım O da öyle işte bilmiyorum yazdı Bende o süre bambaşka bir şeyler yaparız mesela konsere gideriz bak bu teklifi herkese yapmam falan yazdım o da ilerisi için böyle bir plan yapmadım yazdı Bende ne planı? Heralde beni yanlıs anladım dedim Kız sonra neyse ya işlenmiş, ee napıyorsun? yazdı Arkadaşlar ben hatayı nerede yaptım Kızla daha 23 gündür tanışıyoruz Biraz hızlı mı davrandım Biraz daha tanıyarak mı davranmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum Teşekkürler