Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nerede olursan ol yüreğimdesin demiştin ya şimdi yoksun:(

Nerede olursan ol yüreğimdesin demiştin ya şimdi yoksun:(
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nerede olursan ol yüreğimdesin demiştin ya derhal mahrum:( 1549077374 1549077374 neredeolursanolyuregimdesindemistinyasimdiyoksun5c550b844c4ceneredeolursanolyuregimdesindemistinyasimdiyoksun5c550b844c4ce http:img141imageshackusimg141179ayrilikbyxdream07zw1 Nerede olursan ol yüreğimdesindemiştin ya İnanmıştım Yanıldığımı,ansızın Bir nefes de Beni soluksuz bıraktığında anladım Anladım ancak Fazla uzağım yüreğinden,benliğinden,ruhundan Sesim kısıldı haykıramıyorum Sokaklarda yankılanan feryatlarımı duymuyorum Çaresizlikten mi kısıldı sesim ? Değil sa sensizlikten mi? Nerede olursan ol yüreğimdesindemiştin ya İnanmıştım Sayıklıyorum Mahrum işte mahrum Gözyaşları bitti sanılır Kalp yanılır,göz aldanır Yaşların sessizce yüreğe içten aktığını görebilen var mıdır ? Özlemekten yorulunca geriye ne kalır yüreklerde ? Bende ruhumu ateş ateş yakan bir çift siyah göz kaldı senden geriye Derin,dipsiz,baki İçinde kaybolmaktan korktuğum Kıvılcımlar saçan Yıldızları bile kıskandıran bir çift göz Sayıklıyorum Mahrum işte yoksun Yüreğindeki sevgi kırıntılarını atıp cebine,dudağında manâsız bir ıslık,gözlerinde sahte arayışlarla ne de kolaymış gitmelerSen gidince anladım Sen boynu bükük,kırık dökük sevgilerden arınırkenBıraktığın yüreğe bir kez bile dönüp bakmadan gittinİçindeki o bir türlü dolduramadığın koskoca,kapkara boşluğa dürüst yol alırkenFarkında mısın hayatın girdabına sürüklenen sevgisiz kuru bir yaprak olduğunun ? Bunu anladığın gün otur bir kayalığın üzerine seyret denizi Sor ona Köpük köpük sitemle anlatacaktır coşmuş yanlızlığının sebebini Ve biliyorum O gün anlayacaksın Ardında bıraktığın yüreğin;gerçekte bütün denizleri kuşattığını Son bir atak yaparak ardına bakacaksın Gözlerimi arayacaksın delice Affet!diyen gözlerinle geleceksin Nerede olursan ol yüreğimdesindemiştin ya İnanmıştım Simdi sen gideceksin, git Güzelliğini, ulaşılmazlığını al ve git Bırak beni eski kışımda Yarınımı götür Gençliğin o yara almaz bencilliğine git İçinde kademeli olarak artan o yalnızlık kurdunu Güzelliğine dadanan o hastalıklı hüznünü Bırak ve git Kibirli arzularına, altın gölgedeki hatasız yüzüne Yillar daha sonra yaşayacağın Unutuluşları, o acımasız kışları bırak ve git (a)  

858,496Konular
982,502Mesajlar
30,246Kullanıcılar
kaanqddzSon üye
Üst Alt