Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nescafeli Frappe İçeceği

Nescafeli Frappe İçeceği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nescafeli Frappe İçeceği Tarifi İçin Malzemeler

*1, 5 çay kaşığı kahve granülü
*İstenilen miktarda toz şeker
*34 tatlı kaşığı su
*Soğuk süt

Üzeri için;

*2 küp buz
*Vanilyalı dondurma
*Renkli şekerlemeler

Nescafeli Frappe İçeceği Tarifi Yapılışı Sevgili takipçilerim hepinize merhabalar Bu aralar tarif paylaşamadım Kusura bakmayın lütfen Yeni işe başladım İşe alışayım derken paylaşımlarda bulunamadım Ama bugün nefis bir soğuk içecekle bu durumu telafi edeceğim Bu güzel tarifi bizimle paylaşan Elif Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum Haydi tarifin yapımına geçelim;
Kapaklı küçük bir kaseye nescafe, su, şeker eklenir Kapağı kapatılır 1 dakika çalkalanır Bu karışım derin bir bardağa dökülür Bardağın kenarından olmak üzere üzerine soğuk süt dökülür Buz küpleri, vanilyalı dondurma ve renkli şekerlemelerle de içecek servise hazır hale getirilir Tekrar görüşmek üzere
AFİYET OLSUN
*

Similar threads

Nescafeli Frappe Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 çay kaşığı nescafe *İstenilen miktarda şeker *34 tatlı kaşığı su *Soğuk süt Üzeri için *Buz Nescafeli Frappe Tarifi Yapılışı Kapaklı küçük kavanoza nescafe su ,şeker eklenir Kapağı kapatılır 1 dk çalkalanır Bu karışımı bardağa dökülür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Frappe (Nescafeli) Tarifi İçin Malzemeler *2 tatlı kaşığı nescafe *1 bardak süt *2 tatlı kaşığı toz şeker *12 küp buz Frappe (Nescafeli) Tarifi Yapılışı Shaker’iniz varsa onda yoksada boş bir kavanoza kahveyi, şekeri, sütü ve buzu koyup kapağını kapatınca ayran çalkalar gibi 12 dk boyunca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Frappe Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 tatlı kaşığı nescafe *İstediğiniz kadar şeker *45 tatlı kaşığı su *Soğuk süt *12 adet buz küpü Frappe Tarifi Yapılışı Küçük bir kavanozun içine nescafe, şeker ve su alınır, kavanozun kapağı kapatılarak çalkalanır Bu şekilde kremamsı bir karışım elde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sıcak havalardan bunalan aynı zamanda kahveden vazgeçemeyenler için hem soğuk olacak hem de kahvenin en güzel halini tadacağınız muhteşem bir tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Lezzeti damaklarda kalacak enfes frappe tarifi yazımızda. Yunanistan’ın vazgeçilmez, müthiş derecede yaygın tüketilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Karamel Soslu Dondurmalı Frappe Tarifi İçin Malzemeler *2 tatlı kaşığı Nescafe *1 tatlı kaşığı süt tozu *3 tatlı kaşığı şeker *78 tatlı kaşığı soğuk su *2 bardak süt *3 top dondurma (vanilyalı ya da karamelli) *Karamel sos Karamel Soslu Dondurmalı Frappe Tarifi Yapılışı Bir ShakeShake...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt