Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neşet Ertaş Zahidem Şarkı Sozu

Neşet Ertaş Zahidem Şarkı Sozu
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Neşet Ertaş Zahidem Sozleri

Neşet Ertaş Zahidem Şarkı Sozleri

Zahide kurbanım ne olacak halim
Gene bir laf duydum kırıldı belim
Gelenden gidene haber sorayım
Zahide bu hafta oluyor gelin

Hezeli dedeli gonul hezeli
Cicekdağı da doktu m'ola gazeli
Dolaştım alemi gurbet gezeli
Bulamadım Zahidem'den guzeli

Gurbet ellerinde esirim esir
Zahide kurbanım hep bende kısır
Eğer anan seni bana verirse
Nemize yetmiyor bu ev kadar hasır

Similar threads

Neşet Ertaş Zahidem Turkusu Sozleri Zahidem Turku Sozu Neşet Ertaş Zahide kurbanım ne olacak halim Gene bir laf duydum kırıldı belim Gelenden gidene haber sorayım Zahide bu hafta oluyor gelin Hezeli dedeli gonul hezeli Cicekdağı da doktu m'ola gazeli Dolaştım alemi gurbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
Neşet Ertaş'tan Zahidem Türküsünün Sözleri Buyrun Bu konu: Neşet Ertaş Zahidem türküsünün sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Türk Halk Müziğine yıllarnı veren büyük irk ozanımız Neşet Ertaş bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti mekanicom ailesi olarak merhuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Zahidem Turkusunun Hikayesi imageszahidem5add17f3c2408 Zahide Turkusu Halk arasında “Zahidem adıyla un yapan turkunun şairi Aşık Arap Mustafa, 1901 yılında Cicekdağı’na bağlı Orta Hacı Ahmetli koyunde dunyaya gelmiştir Babasını annesini cok kucuk yaşlarda yitirdi İlk once bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Zahide Turkusu Halk arasında “Zahidem adıyla un yapan turkunun şairi Aşık Arap Mustafa, 1901 yılında Cicekdağı’na bağlı Orta Hacı Ahmetli koyunde dunyaya gelmiştir Babasını annesini cok kucuk yaşlarda yitirdi İlk once bir akrabasının himayesinde, daha sonraları da onun bunun yanında buyudu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Zahide Halk arasında “Zahidem adıyla un yapan turkunun şairi Aşık Arap Mustafa, 1901 yılında Cicekdağı’na bağlı Orta Hacı Ahmetli koyunde dunyaya gelmiştir Babasını annesini cok kucuk yaşlarda yitirdi İlk once bir akrabasının himayesinde, daha sonraları da onun bunun yanında buyudu Arap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt