Neşet Ertaş'tan Zahidem Türküsünün Sözleri Buyrun Bu konu: Neşet Ertaş Zahidem türküsünün sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Türk Halk Müziğine yıllarnı veren büyük irk ozanımız Neşet Ertaş bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti mekanicom ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz Sayısız esere imzasını atarak bu dünyadan göçüp dışarı giden Ertaş'ın kimbilir ona ait olduğunu bilmeden severek dinlediğimiz ne fazla eseri var İşte biz de bu sayfamızda ozanın en kayda değer ve sevilen eserlerinden biri olan ünlü Zahidem türküsünün sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz 1549246277 1549246277 nesetertastanzahidemturkusununsozleribuyrun5c579f4a37ec6nesetertastanzahidemturkusununsozleribuyrun5c579f4a37ec6nesetertastanzahidemturkusununsozleribuyrun5c579f4a37ec6 Zahide kurbanım ne olacak halim Gene bir söz duydum kırıldı belim Gelenden gidene haber sorayım Zahide bu hafta oluyor gelin Hezeli dedeli gönül hezeli Çiçekdağı da döktü m'ola gazeli Dolaştım alemi gurbet gezeli Bulamadım Zahidem'den güzeli Gurbet ellerinde esirim tutsak Zahide kurbanım her zaman bende kısır Eğer anan seni bana verirse Nemize yetmiyor bu konut değin hasır