Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Neslihan Atagül İspanyolca konuştu hayranları mest oldu

Neslihan Atagül İspanyolca konuştu hayranları mest oldu

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
neslihan_atagul_ispanyolca_konustu_hayranlari_mest_oldu_1614235153_1503.jpg

Neslihan Atagül, Amerika'nın en çok okunan dergilerinden birine kapak oldu. Derginin çekimlerinde İspanyolca konuşan Atagül büyük beğeni topladı.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Sefirin Kızı dizisi ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu Neslihan Atagül, geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle 10 gün ara verdiği dizisinin kadrosundan tamamen ayrılmak durumunda kaldı. Evde dinlenmeye çekilen Atagül, sosyal medyada gündem oldu.

d5zKB_1614234942_4255.jpg

Neslihan Atagül'ün ünü Türkiye sınırlarını aşarken ABD'nin en çok okunan HOLA! USA dergisinde kapak oldu. 

Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Neslihan Atagül, 'Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları için, iyi dilekleriniz için, iyi niyetleriniz için, ziyaretleriniz için, hediyeleriniz için, dualarınız için, binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz. Beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun. Gördüğünüz gibi fena sayılmam. İyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı. Hâlâ da var. O yüzden biraz daha dinleneceğim. Ama iyiyim.' demişti.

858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt