Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nesquik Tadında

Nesquik Tadında

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nesquik Tadında Tarifi İçin Malzemeler

*1 su bardağı soğuk süt
*45 adet buz
*2 yemek kaşığı şeker
*1 yemek kaşığı kakao
*Çikolatalı mısır gevreği

Nesquik Tadında Tarifi Yapılışı Şeker ile kakaoyu sütle karıştıralım Üstüne buz ve mısır gevreği koyarak servis edelim

Similar threads

Kakaolu Nesquik Mısır Gevrekli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için; *4 su bardağı mısır nişastası *1 su bardağı pudra şekeri *Alabildiğince un (1 su bardağından biraz fazla oldu) *Yarım paket margarin *Yarım su bardağı sıvı yağ *2 yumurta *1 paket vanilya *1 paket kabartma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Evde Harika Nesquik (Resimli Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt *1, 5 (bir buçuk) tatlı kaşığı kakao *1, 5 (bir buçuk) tatlı kaşığı şeker (isteğe göre) *0, 2 (çeyrek) tatlı kaşığı pudra şekeri *0, 2 (çeyrek) tatlı kaşığı vanilya (şekerli vanilin) Evde Harika Nesquik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Pratik Nesquik Tozu (Resimli Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler Nesquik Tozu İçin; *4 tatlı kaşığı kakao *4 tatlı kaşığı şeker *0, 5 (yarım) tatlı kaşığı pudra şekeri *0, 5 (yarım) tatlı kaşığı vanilya (şekerli vanilin) Pratik Nesquik Tozu (Resimli Anlatım) Tarifi Yapılışı İlk olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bebek Pudingi +12 Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt (250ml ) *2 yemek kaşığı mısır nişastası *2 tatlı kaşığı nesquik *1 çay kaşığı tereyağı Bebek Pudingi +12 Tarifi Yapılışı Süt nesquik ve mısır nişastasını küçük bir tencerede karıştırıp fok fok edene kadar pişiriyoruz Katılaşınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Tam Bir Yaz İçeceği Soğuk Nescafe Tarifi İçin Malzemeler *3 çay kaşığı nescafe *200 ml soğuk süt (Ortalama 1su bardağı) *1 tatlı kaşığı nesquik kakaolu *1 tatlı kaşığından biraz fazla nesquik çilekli *23 adet çilek *İsteğe göre şeker Tam Bir Yaz İçeceği Soğuk Nescafe Tarifi Yapılışı 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt