Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

netcad

netcad
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
arkadaşlar bedne intel d915pbl marka ana kart var herşeyim iyiydi arkadaş geldi biosu güncelleyelim bilgisayar daha iyi çalışır dedi bazı bağlantı problemlerri yaşıyodum ağ ve internete tamam dedim benim anakartın son sürümünü yükledik ana netcad vardı kırık çalışmıyor hemde öyle uyuz bir arızaki bi sefer deniyorsun hatasız tam açılıyor ikinci denemeemde yarısı açılıyor yarısı açılmıyor (netcad birçok modülden oluşuyor ve her modül için ayrı para talep ediyorlar) bi denememde hata raporu göndergönderme çıkıyor bi denememde kilit hatası veriyor (netcad in orjinalinin çalışması için arka tarafına takılan bir hasp kilit var onun sanalı oluyor doğal olarak bizdeki ) ma %95 açılmıyor açılıncada bir süre açık kalınca gene hata veriyor yazıcıdan çıktı almıyor kayıt yapamıyorsun bir programın bir denediğinde açılıp ikincide açılmaması ilginç bir hata bence format at demeyin iki kere format attım bisürü kaydı ***** i yapılmış programım vardı hepsi gitti daha hepsini güncelleyemedim bile windows xp + service pack 2 yüklü windows un activate side yapıldı ama olmuyor bu daha önce başına gelen yada bu konuda bi fikri olan bi arkadaş varmı şimdiden çok teşekkürler çok acil çözüm lazım bana çare bulana söz antalyada bizim evde 1 hafta tam pansiyon tatil

858,505Konular
982,617Mesajlar
33,037Kullanıcılar
link67Son üye
Üst Alt