Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Netflix geçmişi nasıl silinir?

Netflix geçmişi nasıl silinir?
0
183

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Tanınan seri ve sinema platformu Netflix, artık bir çoğumuzun kullandığı bir tatbik.

Netflix'in ayrıcalıklarından biri de, evvelki izlediğiniz medyalardan yola çıkarak size iyi olduğunu düşündüğü farklı sinema ve serileri sunması. Fakat size sunduğu görüntülerin ilginiz dışında olduğunu düşünüyorsanız ya da farklı bir sebepten ötürü geçmiş datalarınızı silmek isterseniz, sizin için hazırladığımız bu içerik işinizi kolaylaştıracaktır.

Netflix geçmişinizi nasıl sileceğinizi adım adım anlatmadan evvel, evlatlar için oluşturulan profillerden unvanları silemeyeceğinizi belirtelim. Bu sayede evlatlarınızın ne izlediğini tam olarak denetim edebiliyor ve gerekli ise buna nazaran tedbirinizi alabiliyorsunuz. Lafı daha ziyade uzatmadan mevzumuza geçelim.

İşte Netflix geçmişinizi silmeniz için izleyeceğiniz adımlar;

1) Netflix pratiğinizi açınız ve akabinde profbölgenizi seçiniz.

2) Bu sürecin akabinde ekranınızın sağ alt bucağındaki “Öteki” sekmesine geliniz.

858,496Konular
981,872Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt