Netflix üyelik paketleri, üyelik iptal etme ve fiyatlarle ilgili merak edilen tüm ayrıntıları bir ortaya getirdik. "Netflix üyelik fiyatı ne kadar?" ya da "Netflix kaydolma nasıl yapılır?" üzere soruların karşılığını merak ediyorsanız işte yanıtlar...
Netflix Üyelik Paketleri 2021
Netflix üyelik paketleri aylık abonelik sistemine nazaran düzenlenmiştir. Platformda binlerce sinema, dizi, belgesel üzere seçenekler mevcut. Her geçen gün kullanıcısı artan Netflix'teki üyelik paketleri her bütçeye uygun.
Netflix'in 2021 üyelik paketlerini ve fiyat ayrıntılarını öğrenebileceğiniz bu yazımızda Netflix'e nasıl üye olunacağını ve Netflix üyelik iptal etmeyi nasıl yapacağınızı da anlatıyoruz.
Netflix 2021 Üyelik Fiyatları Ne Kadar?
Netflix'e üye olmayı düşünen, ya da paketini değiştirmeyi düşünenlerin en çok merak ettikleri ortasında Netflix 2021 üyelik fiyatları de var. Netflix üyelik fiyatları konusunda 3 farklı paket sunuyor. Netflix planlarını Netflix'i tıpkı anda kaç aygıttan izleyebileceğiniz belirliyor.
3 Netflix Abonelik Planı Bulunuyor:
Temel Paket: Aylık 26.99 TL / Tek Aygıt SD Çözünürlük (Aynı anda tek bir aygıtta, Standart Çözünürlük ile izleyebiliyorsunuz)Standart Paket: Aylık 40.99 TL / İki Cihaz, HD Çözünürlük
Özel Paket: Aylık 54.99 TL / Dört Cihaz, HD ve Ultra HD çözünürlük, HDR
Netflix'e üye olduğunuz vakit fiyatlandırma sizden her ay ay sisteme kaydolduğunuz tarihte tahsis ediliyor. Paketinizi değiştirme ya da istediğiniz vakit iptal etme hakkınız var. Temel yahut Standart planla Netflix'e kaydolduğunuz vakit, birinci ay şayet paketi yükseltmek isterseniz bunu fiyatsız yapabilirsiniz.
- Netflix'ten Bir Yeni Abonelik Seçeneği Daha: Netflix Mobile+
Netflix Üyelik Paketimi Nasıl Değiştirebilirim?
Bir Netflix abonesisiniz ve Netflix'i birebir anda daha fazla aygıttan izlemek izlemek istiyor bu nedenle paket değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Pekala, Netflix'te paket değiştirme nasıl yapılıyor? Çabucak söyleyelim paketiniz değiştirmek her vakit mümkün.
Adım Adım Netflix'te Paket Değiştirme
- Netflix'in sitesinde oturum açıp hesap sayfanıza gidin.
- Plan Detayları sekmesi altında Plan Değiştir seçeneceğini tıklayın. Şayet bu seçeneği görmüyorsanız dayanak almak için Netflix'e ulaşabilirsiniz. Onayla tuşuna bakın. Pakette yapacağınız bu değişiklik belirtilen günde geçerli oluyor. Yeni fiyat, bu süreci takip eden birinci faturalama tarihinde yansıyor. Burada paket büyültmelerinın tıpkı tarih, plan küçültmelerinin ise bir sonraki faturalama tarihinde geçerli olduğunu hatırlatmak fayda var.
Evvelden Netflix Abonesiydim, Hesabımı Yine Nasıl Etkin Hale Getiririm?
Eski bir Netflix kullanıcısı olarak hesabınızı yine etkin hale getirmek Hesabın faal olması konusunda 2 farklı durum var
- Hesabınız etkin değilse oturum açtıktan sonra üyeliğinizi yine başlatmanız istenir. Bu durumda fatura tarihiniz, üyeliğinizi yine başlattığınız tarih olarak değiştirilir.
- Hesabınız etkinse Üyeliği Tekrar Başlat
Netflix'e kaydolmak hayli kolay.
- Netflix resmi web sitesine girin. ()
- E-posta adresinizi ve şifrenizi belirleyin.
- Ödeme yolunuzu seçin.
- Netflix aboneliğiniz başladı.
Netflix Üyelik İptal Etme Nasıl Yapılır?
Netflix üyeliğinizi iptal etmek mi istiyorsunuz? Bunu yapmak da hayli kolay. Bilmeniz gereken her şeyi, adım adım öğrenmek için:
- Netflix Üyeliği İptal Etme Nasıl Yapılır?
Erkenden iptal ederseniz, fiyatsız deneme sürecinde olsanız bile, hesabınız mevcut faturalama devrinin sonunda otomatik olarak kapanana kadar Netflix izlemeye devam edebilirsiniz. Hesabınızı tekrar başlatmadığınız sürece fiyat tahsil edilmeyecektir.
- Netflix'te en çok izlenen sinemalar
- Netflix Lisan Değiştirme Nasıl Yapılır?
- Netflix'ten yeni abonelik seçeneği
- Netflix'ten de açıklama var
- Netflix'in en değerli sineması geliyor
- Netflix yeni dizisi Fatma'yı Instagram'dan duyurdu... Birinci fotoğraf