![netflix-yeni-sitesi-tudum-kullanima-acti-iste-bilmeniz-gerekenler.jpg](https://www.chip.com.tr/images/content/manset/2021/12/10/2021121013423344385/netflix-yeni-sitesi-tudum-kullanima-acti-iste-bilmeniz-gerekenler.jpg)
Şu an dünyanın en tanınan dijital görüntü servislerinden Netflix, yeni internet sitesi Tudum'u erişime açtı. Pekala, Tudum nedir, ne işe fayda?
Netflix, Tudum ile kullanıcılara, Netflix'te yayınlanan diziler, sinemalar, belgeseller, gösteriler ve daha ziyadesiyle ilgili bilgi vermeyi amaçlayan bir web sitesi. Aslında web sitesinden fazla, Netflix'in özel bir sayfası diye de söyleyebiliriz, çünkü Tudum'a yeniden Netflix altından ulaşılıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
adresinden erişebileceğiniz sayfada sırf Netflix içerikleriyle ilgili bilgiler bulunmuyor; yanı sıra özel bilgiler, röportajlar, en son haberler ve daha fazlası yer alıyor. Şu an erişilebilir durumda olan Tudum'da bulunan içerikler elbette vakitle genişlemeyi sürdürecek.Bu ortada Tudum'da yer alan içerikler herkes için birebir halde sıralanmıyor. Yani herkes girdiğinde birebir haberleri tıpkı biçimde görmüyor. Söylemek istediğimiz, Tudum'da bulunan içerikler, abonelerin Netflix izleme alışkanlıklarına nazaran oluşturuluyor ve öne çıkartılıyor. Tıpkı Netflix'te olduğu üzere.
Netflix Tudum hakkında daha detaylı bilgiye, çabucak aşağıdaki kontaktan ulaşabilirsiniz...
- Netflix Tudum Nedir?