iltasyazilim
FD Üye
ben faceden bırıle tanıstımda kızla konstk ıste sole samimice ertesı gun flan ıste telefonunu verdı bendede kontor flan bıtmıstı onun ıcın aldıgımı flan soledım ve telefonu verdıgı gun kızdan hoslandıgımı soledım ve kızda mutlu oldu lakin zamana bırakalım flan dedı sole 2 3 gun daha sonra bu konulara gırdm sana karsı bıseler hıssedıom fakat net deılım flan dedı arkadaş olarak goruom senı flan dedı tmm eyw flan dedım 2 3 gun sonra yıne dedımkı ben dayanamıom artık sana yakınken bole uzaktan elde etmek sevgılı olamamız kotu koşul dedım ben gorusmek ıstemıyorum senle artık dedım oda dedı dost olaraktamı ewt dedım dayanamıyorum dedım oda ozman sen bılrsn flan mutlu olmayı adalet edıyorsun dedı ama bırgun belkı kapını aralıcam senın senı arıcam flan dedım ve bende mutlu olrm flan dedı seni beklıcem dedım ve ertesı gun benı aradı ve gorusmek ıstedıgını soledı ve bulusmak ıstıyor kızla cok karşılıklı yonumuz flan var bole netten bulusan kızlar ve erkeklerden tezgâhtar olmalarını beklıyorum netten yane bulusmada ne gıbı durumlarla karsılasabılrım yorum yazar herkeze tesskurederım