Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Netten tanıstıgın kızla bulusmak

Netten tanıstıgın kızla bulusmak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben faceden bırıle tanıstımda kızla konstk ıste sole samimice ertesı gun flan ıste telefonunu verdı bendede kontor flan bıtmıstı onun ıcın aldıgımı flan soledım ve telefonu verdıgı gun kızdan hoslandıgımı soledım ve kızda mutlu oldu lakin zamana bırakalım flan dedı sole 2 3 gun daha sonra bu konulara gırdm sana karsı bıseler hıssedıom fakat net deılım flan dedı arkadaş olarak goruom senı flan dedı tmm eyw flan dedım 2 3 gun sonra yıne dedımkı ben dayanamıom artık sana yakınken bole uzaktan elde etmek sevgılı olamamız kotu koşul dedım ben gorusmek ıstemıyorum senle artık dedım oda dedı dost olaraktamı ewt dedım dayanamıyorum dedım oda ozman sen bılrsn flan mutlu olmayı adalet edıyorsun dedı ama bırgun belkı kapını aralıcam senın senı arıcam flan dedım ve bende mutlu olrm flan dedı seni beklıcem dedım ve ertesı gun benı aradı ve gorusmek ıstedıgını soledı ve bulusmak ıstıyor kızla cok karşılıklı yonumuz flan var bole netten bulusan kızlar ve erkeklerden tezgâhtar olmalarını beklıyorum netten yane bulusmada ne gıbı durumlarla karsılasabılrım yorum yazar herkeze tesskurederım

Similar threads

eskı sevgılımle ayrılmıstık ondan sonra bı suru kız oldu ama onla yasadıgım duyguları hıc bı kızla yasamadım ve aklım hep ılk sevgılımdeydı ve cumartesı gunu mesaj attım gece nasılsn ıymısın ıns ıyısındır dedım aradan 2 ay gectı bız ayrılmıstık tanıyamadım flan dedı sonradan soledım ben oldugumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
benı daha onceden hatırlayanız olucaktır belkı bu yazdıgım kız benı msnden engelledı demıstım işin aslını ogrendım ve msnı gırıp engelı kaldırcaktım kız arkadasım memlekette ve nete gıremıordu ben kaldırım dedım cevrımıcı gırmıstım mahalleden erkek arkadası slm nbr ıyı bayramlar dedı bende dedım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
arkadaşlar 4 aydır kızla konusuyorum kızın herşeyini biliyorum kızın ilk cıktıgı cocuk 2 bucuk sene olmus ve 5 ay once ayrılmıslarben tanısalı 4 ay oldu lakin benım tanısma amacım kızı sevdıgım ıcın 7 ay once hoslandım bır turlu konusamadım acılamadım ve en sonunda bır mekanda tanısma fırsatım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Merhaba Ben 17 yasındayım ve kız arkadasım 15 yasında onunla 2 aydır cıkıyoruz fakat soyle bır koşul varkı kız arkadasım benle cıkmaya basladıgı süre baska bır cocuktan ayrılmıstı ve onu unutmak ıstıyordu ve cok acı cekıyordu o cocuga baya baglanmıstı Ben onu cok sevıyordum lakin o da hala eskı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
3,5 yıllık bir ilişkimi bir telefonda bitti daha 6 aylık asker oldugumda ve ben bu kızla 35 yıl aynı evi paylaştım ailemin butun fertlerini tanısdırdım annem kızı gibi severdi bende kız arakdasımın butun arkadasları ve ailesiyle tanışmışdım dusunun yani herkez 100 de 100 evlenır dıyolardı sırs...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,475Konular
981,243Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt