Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nev - Alev Alev - AKOR

Nev - Alev Alev - AKOR
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nev Alev Ateş AKOR alev alev akor Am C G Umudum icimdeki senden daha büyük Em senin askin yangin yeri F G bense küllerimi coktan savurdurm Am C G her aklima estigide kivilcimlarin ucusurken Em F G senden kalan bu gözden ateş olup yanilirmi Am G Alev ateş yanarken mumlar gibi erirken Em F G kül olupda savrulurken duydun mu feryadimi Am G Duman olupda kapkara ucup bu arada sensiz Em F G Alevsiz duman olmaz anladin degil mi Am C G umudum icimdeki anilarimdan daha güclü Em senin askin zindan yeri F G bense gönlümü coktan saliverdim Am C G Her aklima geldiginde söyle bir düsünürümde Em F G Gururum icimdeki özleminden daha güclü Am G Alev alev yanarken mumlar gibi erirken Em F G kül olupda savrulurken duydun mu feryadimi Am G Duman olupda kapkara ucup bu arada sensiz Em F G Alevsiz duman olmaz anladin degil mi Sen askina asiksin ben yalnızca Yalnizlik korkupda sana hala asigim deme kafesini aciverdim gönül kusum ucsun diye bagisladim hayatimi sana tesekkür bile ettim Alev alev yanarken mumlar gibi erirken kül olupda savrulurken duydun mu feryadimi Duman olupda kapkara ucup bu arada sensiz Alevsiz duman olmaz anladin degil mi Am Icip icip yansamda G bir daha dönmem geri Em Bu kez ciynemem kendimi F G senden kalan bu mazi AmGEmFG Offfff Offfffffffffffff  

Similar threads

Feridun düzağaç ateş alev akor ateş alev notaları feridun düzağaç akor akor feridun düzağaç notaları akorları Em Am F Em ) Alev ateş yanıyorum, buzlarım çözülüyor aşka ) Dm ) Gardım düşüyor, tutamıyorum ) x2 Em C ) Korkuyorum, bakışların çarpınca bana ) Am Em ) Birbirimize bi' kaç aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Övünç Akın Yağmur Yüreklim (akor) yağmur yüreklim tab yağmur yüreklim akor G F Em Içimde kirilir kalir aglayan sesin Am Em G Susar yüregimde hüznün,solugun susar Am Em G Sarinip yarama gitsem çare degil ancak F G F Em Yüregimde yangin çikar bu sehir yanar AmFGEmFGFEm Am Em G ) Oy dilsizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
SeksenDört Ölürüm Hasretinle Akor ölürüm hasretinle akor gördünmü bak bizden öteside varmış akor Em F Em F Am G F Em Gördün mü bak, bizden ötesi de varmış Am G F Em Yaşananların tümü meğer birer yalanmış Am G Kaderimde bu da mı vardı F G Sevdiğimi başkalarıyla Em F Göreceksem eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Grup 84 ÖLürüm HasretinLe (akor) Am G F Em Gördün mü bak, bizden ötesi de varmış Am G F Em Yaşananların tümü meğer birer yalanmış Am G Kaderimde bu da mı vardı F G Sevdiğimi başkalarıyla Em F Göreceksem eğer âmâ olsun bu gözler G F Em Görmeyeyim bir daha Am G F G Yar ellerin nerde ya beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Grup 84 Son Mektup AKOR (versiyon 3) son mektup notaları grup 84 son mektup tab grup 84 akor notaları Am Bırakmaz yakamı hiçbir aşk G Sonunda ne oldu bize bak F Terketmek için fazla erken dm GFEm G Yarım kalacak sevdalar AM Terketmek için çok erken G Can dayanırmı buna derken F Başımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt