Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nev - Aşk - AKOR

Nev - Aşk - AKOR
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nev Aşk AKOR nev aşk akor nev aşk sen nelere kadirsin video gelmez o günler akor FAmDmBbC)x2 F Am Dm Bb C Bir şarkısın dilimde bozuk plak gibiyim tüm gün ,aklım fikrim hep sende F Am Dm Bb C Nasıl bir duygu ama bu ne vakit seni düşünsem koşmak geliyor içimden F Am Dm Bb C Na na na na na na na na na na F Am Dm Bb C Nereye gitsem ,ne yapsam gözlerim hep seni arıyor tüm yollar sana çıkıyor şim diden F Am Dm Bb C Nasıl bir duygu oysa bu ne süre seni görsem bir kuş kanatlanır göğsümden Dm C Bb Gm C Süre sensiz geçmiyor senleyse yetmiyorDaha şimdiden özledim bir dahaki gidiş ini Dm C Bb A7 Sözde dünyam küçüldü barıştım bak hayatla ama yokluğun korkutuyor Bb C Dm Ben ki küskünüm asgari bin yıldır Bb C A yılmışım ,boşvermişim derken Bb C Dm ne ara çaldın kalbimi ,bilmem Bb C A7 Dm üstelik bir ağırlama bile etmedin geldim sana Bb C F Am lakin gözlerin herşeyi anlatıyor vou ooo Dm Bb C Aşk hımmm sen nelere kadirsin F Am Na na na na na na Dm Bb C aşk sen nelere kadirsin F Am Dm Bb C Bir şarkısın dilimde seni söyleyip geziyorum daha sonra şaşıyorum kendime F Am Dm Bb C Nasıl bir duygu fakat bu güvenmek geliyor içimden kalbim bir şansı hakediyor Dm C Bb Gm C Vakit sensiz geçmiyor senleyse yetmiyorDaha şimdiden özledim bir dahaki gidiş ini Dm C Bb A7 Yarı dünyam küçüldü barıştım bak hayatla fakat yokluğun korkutuyor Bb C Dm Ben ancak küskünüm en az bin yıldır Bb C A yılmışım ,boşvermişim derken Bb C Dm ne ara çaldın kalbimi ,bilmem Bb C A7 Dm dahası bir eğlence bile etmedin geldim sana Bb C F Am ama gözlerin herşeyi anlatıyor vou ooo Dm Bb C Aşk hımmm sen nelere kadirsin F Am Na na na na na na Dm Bb C aşk sen nelere kadirsin  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,755Kullanıcılar
Ahmet_Son üye
Üst Alt