Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nev Ben Kuskunum Feleğe Şarkısı

Nev Ben Kuskunum Feleğe Şarkısı
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Nev Ben Kuskunum Feleğe 2019
Nev Ben Kuskunum Feleğe Şarkı Sozleri

Ben kuskunum feleğe
duştum bitmez cileye
nerelere gideyim
kara bahtım gulmeye

Ben kuskunum feleğe
duştum bitmez cileye

ben ne ettim feleğe
verdi bana bu derdi
yıllardır hep hasretim
şu gonlu guldurmeye

Ben kuskunum feleğe
duştum bitmez cileye

Similar threads

Muazzez Ersoy Küskünüm Feleğe Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye Nerelere gideyim Kara bahtım gülmeye Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye Ben ne ettim feleğe Verdi bana bu derdi Senelerdir daima ağlattın Şu gönlüm güldürmedi Ben küskünüm feleğe Düştüm bitmez çileye​  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Grup Hepsi Sır şarkı sozu Grup Hepsi Geri Donuşum Albumu Sır Şarkısı Grup Hepsi 2019 Albumu Sır Şarkı Sozu Kac defa sordun, cevap verdim Sana karşı hicbir şey yok icimde Merak ettim kusursuz musun? Seni sevmeye mecbur muyum? Peki oyleyse baktığında bana niye titriyorum? Başka bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkı Sozu Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısı sozleri Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısının sozleri Ah gonlum kırık ayna Başım alıp nerelere gideyim? Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri ne eyleyim Hic mi korkun yoktu Allahtan? Yalnız koyup dondun geri İnsaf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ataturk'un sevdiği muziklerin sozleri Yemen Turkusu Vardar Ovası Canakkale İcinde Yanık Omer Kırmızı Gulun Alı Var Alişimin Kaşları Kara Cana Rakibi Handan Edersin Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım Nihansın Dideden Ey Mesti Nazım Olmaz İlac Sinei Sad Pareme Atladım Bahcene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt