Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nev - Benmişim - AKOR

Nev - Benmişim - AKOR
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nev Benmişim AKOR benmişim akor İntro : AmCAmG Am C G Dm içimde kaleler yapı ettim kırılmamak adına Am C G Dm harcına gözyaşı döktüm daha da sağlam olsun diye Am C G Dm derhal yarattığım zindanlarda ışıksızım AmCAmG Am C G Dm kaçtım kendime saklandım her küstüğümde Am C G Dm vazgeçtim aynalardan vakitsiz uykularda Am C G Dm insan kendine rağmen yaşamayı bilmeli ara sıra C G benmişim kendimden bir ürkek yaratmışım Am C G kendimi korurken en fazla ben ürkütmüşüm C G benmişim kendimi savunurken en fazla hançerleyen Am C G bir bilinmez olmuşum failim ben fakat G beni bana küstüren G beni bana kırdıran F Dm kalpsizin hiç suçu yok mu? AmCAmG Am C G Dm kim demiş aşıklar her zaman mutlu olurlar diye Am C G Dm hesapsız seveceksin canın ağzına gelsede Am C G vururken yalnızlık yüzüne Dm C G sen pay edersin gönlünü onlarca hüzüne C G benmişim kendimden bir korkak yaratmışım Am C G kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm C G benmişim kendimi savunurken en çok hançerleyen Am C G bir bilinmez olmuşum failim ben ama G beni bana küstüren G beni bana kırdıran F Dm kalpsizin hiç suçu değil mu?  

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt