Nev Herşeye Rağmen AKOR C' 3 perdeden bareli Dm C Karanlığı senin dek iyi bilemem lakin Bb C' Aydınlığı gördüğümden ara sıra belirli değilim Dm C Sessizliği senin değin iyi bilemem ama Bb C' Bakışların neler söyler anlar gibiyim Dm C Şayet ne söylerim anlamazsın Bb C' Seni fazla sevdiğimi hissedersin bilirim Dm C Eğer koşmak sarılmak gelirse içinden Bb C' Bil fakat ben de öylesine hasretim ama olsun Nakarat Akorların 5'lileriyle Distortion gitar çalınabilir Bm A Herşeye karşın herşeye rağmen Em F#m G Ayakta kalma savaşı bu engellere engellere rağmen Bm A Herşeye rağmen herşeye rağmen Em F#m G Varolma savaşı bu yaşam bu engellere engellere rağmen Dm C Kelimeler pes eder de isyanların yenilirse gerçeğe bir gün Bb C' Kendini yitik bir savaşçı gibi hisssedersen eğer Dm C Kaç kere yıkılsak da kaç kere tekrar başladık yolu değil Bb C' Dalıp dalıp da gitsen de kimbilir nerelere sessizce Dm C Koca dağlar konuşmazsa ne farkeder Bb C' Durgun sular akmaz ama derindir bilirim Dm C Sen kimbilir hangi kavşakta bir başına Bb C' Yüreğini al git kimseler olmazsa da yanına Nakarat Dm C Yüzünde mutluluk çizgileri görmek isterim üzüntü yerine Bb C' Sen gül ancak güller açsın benim de gönlümde Dm C Ah şu engeller engelleri düşürmek geliyor içimden Bb C' Manâsız sözlere lüzum yok seni yanımda istiyorum Nakarat Final (2 kere) e|| x|7h857h85| x|797979775533141| x|| x|| E||