Nev Mavi AKOR Em C G D Alışamadım bir türlü sığılara Em C G D Benim yolum derinlere derinler mavidir Em C G D Hasret şarkıları çalınır söylenir gönlümde Em C G D O yüzden dalar dalar giderim uçsuz mavilere Em C G D Benim umutlarım mavi benim hüzünlerim mavi Em C G D Üstelik emanet yüreğim var bir bilseniz gök mavisi Em C G D Nananananana Nananananana Em C G D Alışamadım doğru yokluğuna Em C G D Sen sığıları seçtin benim yolum derinlere Em C G D Sevemedim bir türlü alı moru pembeyi Em C G D Gönül gözü görebilen bilir derinler mavidir Em C G D Ben denizci oğluyum ben maviler yetimiyim Em C G D Ben denizden bir damlayım Em C G D O yüzden gözyaşlarım tuzludur benim Em C G D Nananananana Nananananana Am C An olur dalgalanır tasa yanarım gökyüzüne G Dm Lahza olur çırpınır sen geçerken yüreğim Am C An olur rüzgara uyar yıkar geçerim G Geleceksen sabah erken gel G Sabahları durgunum güzelim Em C G D Nananananana Nananananana Em C G D Mavi uysal bir tebessüm Em C G D Derinler keder sarhoşluğum Em C G D Hani sordunya yolcu Em C G D Belki de yalnız bir deniz feneriyim