Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nev - Meğer - AKOR

Nev - Meğer - AKOR
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nev Meğer AKOR meğer akor nev meğer akor Intro: C#m C#mG# G#sus4 G#7 A AE Bsus4 B7 C#m C#mG# G#sus4 G#7 Dün tekrar yazdım sana A AE Bsus4 B7 Adresi meçhule bir mektup yolladım aldın mı? C#m C#mG# G#sus4 G#7 Birkaç yaralı söz bende kalan A AE Bsus4 B7 C#m C#mG# G#sus4 G#7 Ne olur bir dinle onların suçu değil C#m C#mG# G#sus4 G#7 Dün yeniden yazdım sana A AE Bsus4 B7 Umudun peşi sıra birkaç laf yolladım aldın mı? C#m C#mG# G#sus4 G#7 Tamamlanmamış, söylenmemiş A AE Bsus4 B7 Belki de bulamayıp seni tekrar dönüş yolunda biçare C#m C#mG# G#sus4 G#7 ) Meğer ne çok şey varmış ) A AE Bsus4 B7 ) Sana bir türlü söyleyemediğim ) C#m C#mG# G#sus4 G#7 ) Meğer ne çok şey varmış )Nakarat A AE Bsus4 B7 ) Bir kez olsun duymak istediğim ) C#m C#mG# G#sus4 G#7 ) Meğer ne çok şey varmış ) B A F#m Hala kuytularımda seni nazlanır şu gönlüm G#sus4 G#7 Mecalsiz itiraflarla Badd9 A F#m9 Kim bilir kaç kere yakalanır kendime G# Kaybolurum dehlizlerimde kimseler duymaz Nakarat  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt