Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nev - Sen Gibi - AKOR

Nev - Sen Gibi - AKOR
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nev Sen Gibi AKOR nev gece avutmuyor akor nev sen gibi akor suya yazı kâğıda dökmek gibi suya yazı yazmak seni hoşlanmak gece avutmuyor ) gönlüm unutmuyor ) dokunduğum hiçbir ten ) Nakarat senin gibi komuyor ) Bm A Em suya yazı yazmak gibi seni sevmek G A F#m G yorgunum üşüyorum Bm A Em yanındayım lakin yalnız ne çare G A F#m G suskunum huzursuzum Em gözlerinde uçurumlar F#m korkup da yüzleşmeye G bakışların kaçar gider A gücüm değil yetismeye Em düğüm düğüm oldu içim F#m ne olur bir sey söyle G sen sustukça içimde F# Em G A isyanlar çığlıklar Bm A gece avutmuyor Em Bm A G gönlüm unutmuyor G Em dokunduğum hiçbir cilt F# G A senin gibi kokmuyor Bm A Em avuçlarımda eriyen buz gibisin G A F#m G damla damla akıp dışarı giden umutlarım gibisin Bm A Em çaresi derdimden daha zor G A yüreğimiz yetmiyor F#m G söylesene nerdesin Em gözlerinde uçurumlar F#m korkup da yüzleşmeye G bakışların kaçar gider A gücüm yok yetismeye Em düğüm düğüm oldu içim F#m ne olur bir sey söyle G sen sustukça içimde F# Em G A isyanlar çığlıklar NakaratX4 Son iki nakarat bir nota ince transpoze A F#m koyamadım kimseyi G# C#m B yerine sen gibi A F#m saramadım kimseyi G# içimdeki sen gibi  

Similar threads

Nev Kelebek AKOR kelebek akor nev kelebek akor notaları em a bm Açar mı kanatların bir gün tekrar em a bm Kelebek kaç gün var geriye em a bm Kısacık ömür yeter mi onca hayale g f#m bm Alınma dünya hali böyle g f#m bm Sen boşver onları direk gönlünce g f#m bm bm7 Onların hiç kanatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Emre Aydınlatılmış SeN AnLarsıN (akor) sen anlarsın akor emre kültürlü sen anlarsın tab tab emre kültürlü akor İNTRO:BmEmGBm Bm Em Bugün azıcık gerginim yeniden sesim öbür gelebilir azıcık G Bm Ama sen anlarsın bana katlanırsın Bm Em Olağandışı laflar edebilirim seni şayet üzebilirim G...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Grup 84 Belki AKOR (versiyon 1) Bm Belki yalan olacak lakin herşey Em Eskisi gibi yerli yerinde Em Em EM f# Parfümüm yastığın soytarın ve aşkların Bm Dönülmez bir hal alacak adın Em İsmini söylemekten korkacaksın Em Em Em f# Yalanmış dolanmış dönekmiş yoksa kadınmı Nakarat G Em f# Bm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Emre Aydınlatılmış İhtiyacım Var SaNa (akor) bu ara ihtiyacım var sana akor emre okumuş bu ara ihtiyacım var sana akor tab emre aydınlatılmış İntro:bmemGbm Bm Em Bugün azıcık gerginim tekrar sesim öbür gelebilir biraz G Bm Ama sen anlarsın bana katlanırsın Bm Em Alışılmadık laflar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Feridun Düzağaç Beni Unutma AKOR beni unutma akor Em Bm A Em Bm F# Bm Ne konuşuyor bu ahali A F# Ne değin uzak kelimeler anlamdan Bm Aynama bir tanıdık olmayan sızmış A F# Bakıyor bana uzaktan Em Bm F# ) Sensizlikten kalan en acı gerçeğim hiçliğim ) Em ) Ucuz kolay ve bayağı ) Bm F# )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt