Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nev Şimdi Uzaklardasın Şarkısı

Nev Şimdi Uzaklardasın Şarkısı
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Nev Şimdi Uzaklardasın 2019
Nev Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozleri

Şimdi uzaklardasın
Gonul hicranla doldu

Hic ayrılamam derken
Kavuşmak hayal oldu

Sevda bahcelerinin
Cicekleri hep soldu

Hic ayrılamam derken
Kavuşmak hayal oldu

Similar threads

Şimdi Uzaklardasın Şarkısının Sozleri Şimdi Uzaklardasın Şimdi uzaklardasın Gonul hicranla doldu Hic ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu Sevda bahcelerinin Cicekleri hep soldu Hic ayrılamam derken Kavuşmak hayal oldu
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozleri Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkısının Sozleri Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Dinle Sevgili ah şimdi uzaklardasın hayallerdesin ruyalardasın Cemali Şimdi Uzaklardasın şarkı sozu Dinle Sevgili ah şimdi uzaklardasın hayallerdesin şarkısı sozleri Duşlerim bitmek bilmiyor Gozlerim gulmek bilmiyor Gonlumde sonsuz arayış Sevmek istiyor sevmek istiyor Kalbim acılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Dinle Sevgili ah şimdi uzaklardasın hayallerdesin rüyalardasın Cemali Şu Anda Uzaklardasın şarkı sözü Dinle Sevgili ah acilen uzaklardasın hayallerdesin şarkısı sözleri Düşlerim sona ermek bilmiyor Gözlerim tebessüm etmek bilmiyor Gönlümde baki arayış Hoşlanmak istiyor hoşuna gitmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Vur Vur şarkı sozu MFO MFO Vur Vur şarkı sozleri 2019 MFO Vur Vur şarkısı sozu Mazhar Fuat Ozkan Vur Vur Şarkı Sozu: Hayatım oyun olmuş diyerekten kesip atamazsın ki Dun gece okşarken seni beni yok sayamazsın İster ye ister fırlat ne gordun bana onu anlat yok sayamazsın ki Sabah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt