Nev Susma AKOR susma akor susma tab nev tab nev akor G#m C#m Susma birsey söyle azıcık olsun yardim et F# E F# Gelemiyorum üstesinden ben bu askin tek basima G#m C#m Susta sen sustun ya Yalnizlik coktu üstüme F# E F# Anladim bu bir rüya anladim bu son veda G#m C#m Her gece hayalimde ciziyorum resmini F# E F# Her halini fikrine sürgün sesine hasret G#m C#m Sabahtan olup uyaninca silipde gidiyorsun ya F# E F# Tek basima zaten hic benim olmadin oysa E F# Gerçi insan soruyor kendine E F# bu yazik hikayenin neresindeyim yeterki G#m C#m Susma birsey söyle biraz olsun yardim et F# E F# Gelemiyorum üstesinden ben bu askin tek basima G#m C#m Susta sen sustun ya Yalnizlik coktu üstüme F# E F# Anladim bu bir rüya anladim bu son veda G#m C#m Ne değin kirilsamda Ah etmem hakkim yok buna F# E F# Hem zaten davetsiz bir misafirdim Ben askimla G#m C#m Ne bir aptalin gölgesiyim Ne bir sevda küresiyim F# E F# Yalnızca hesapsiz bir gönül bahcesiyim E F# Yine De insan soruyor kendine E F# bu yazik hikayenin neresindeyim yeterkiSusmaa