Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

nev yokum şarkı sözü

nev yokum şarkı sözü
0
66

Similar threads

Nev ''Yokum'' Şarkı Sözleri nev, yokum, şarkı sözleri, bestesi, nedir, kim yazmış, ile ilgili bilgiler burada melekler 1549252933 1549252933 nevyokumsarkisozleri5c57b949b55ccnevyokumsarkisozleri5c57b949b55ccnevyokumsarkisozleri5c57b949b55cc YOKUM Aşk dediğin eğer buysa Eğer aşk acıya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Nev Yokum Şarkısının sozu Nev Yokum Şarkısı sozleri Yokum şarkı sozleri Nev Aşk dediğin eğer buysa Eğer aşk acıya mecbursa Bakmıyorsa duymuyorsa Kalsın, ben yokum Kimi gorsem bugunlerde biraz dertli aşktan yana Aşk dediğin bir ayna sende ne varsa onda Sucu yok zulmetme gunahını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Nev Yokum şarkı sozleri Nev Yokum şarkı sozu Nev Yokum 2019 Aşk dediğin eğer buysa Eğer aşk acıya mecbursa Bakmıyorsa duymuyorsa Kalsın ben yokum Larilari larila larila larila Kimi gorsem bu gunlerde biraz dertli aşktan yana Aşk dediğin bir ayna sende ne varsa onda Sucu yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Nev Yokum Şarkı Sozleri Nev Yokum Şarkı Sozu Aşk dediğin eğer buysa Eğer aşk acıya mecbursa Bakmıyorsa duymuyorsa Kalsın ben yokum Larilari larila larila larila Kimi gorsem bu gunlerde biraz dertli aşktan yana Aşk dediğin bir ayna sende ne varsa onda Sucu yok zulmetme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Nev Ben Yokum Sozleri Aşk dediğin eğer buysa Eğer aşk acıya mecbursa Bakmıyorsa duymuyorsa Kalsın, ben yokum Larilari larila larila larila Kimi gorsem bugunlerde biraz dertli aşktan yana Aşk dediğin bir ayna sende ne varsa onda Sucu yok zulmetme gunahını alma boşuna Aşk guzel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt