Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nev-zor-akor

Nev-zor-akor
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nevzorakor nev baskı akor Am Dm G C Biliyorum duymak istediklerin bunlar degildi F Dm E Am O yüzden başarı saymistin zamansiz gidisini Am Dm G C Öyle ya sen ondokuzunda koca bir kadindin F Dm E Am Ancak ben seni tüm yalanlardan daha çok seviyordum AmDm G C Güç,baskı kadere emanet ettim seni ) ) F Dm E Am ) Sen benim kördügümüm tutamadigim gözyasim ) )NAKARAT AmDm G C ) Şiddet,güç yeniden daha da itimat etmek ) ) F Dm E Am ) Bana düsen kabullenmek zorlama da olsa dönüp gitmek ) Am Dm G C Bir gün gelir de bir an çokca zamanlardan sonradan F Dm E Am Geri dönüp baktiginda bilmem anlar misin Am Dm G C O senin bir aninin benim ömrüm oldugunu F Dm E Am Ne çok sevildigini artik çok geç oldugunu NAKARAT  

Similar threads

Nev Nereye AKOR Am C G Sözlerin düğümlenir gözlerimde Am F C G Nerden başlasa bir türlü bilemez Dm Am C G Gülemeyen gözleri için mahçup Am G Mağrurum kırgınım DmAmGAm Söyle nereye Am C G Görünen O Ki bir derin sancı yüreğinde Am F C G Sanmaki bu ıslak sokaklarda bir sen başı önünde Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Nev Benmişim AKOR benmişim akor İntro : AmCAmG Am C G Dm içimde kaleler yapı ettim kırılmamak adına Am C G Dm harcına gözyaşı döktüm daha da sağlam olsun diye Am C G Dm derhal yarattığım zindanlarda ışıksızım AmCAmG Am C G Dm kaçtım kendime saklandım her küstüğümde Am C G Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Nev Aşk AKOR nev aşk akor nev aşk sen nelere kadirsin video gelmez o günler akor FAmDmBbC)x2 F Am Dm Bb C Bir şarkısın dilimde bozuk plak gibiyim tüm gün ,aklım fikrim hep sende F Am Dm Bb C Nasıl bir duygu ama bu ne vakit seni düşünsem koşmak geliyor içimden F Am Dm Bb C Na na na na na na...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Kazım Koyuncu Ou Nana (akor) ou nana akor kazım koyuncu ou nana akor rkadaşlar şarkıyı #d re minör'den yazıyorum ama isteyen Normalde çalabilir 1549222077 1549222077 kazimkoyuncuounanaakor5c5740c1b9791kazimkoyuncuounanaakor5c5740c1b9791...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Teoman Yağmur AKOR teoman yağmur akor sevmek çok zormuş akor Intro : Am E Dm Am E||000|100|| B||100|311|| G||211|222|| D||222|022|| A||0|00|| X 2 E||||| Verse 1: Am Dayanmak zormuş meğer, Dm Sonu emin oyunlara, Am E Am E Bekletmeye gücüm yoksa eğer Verse 2: (Bridge) Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt