Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

New York ile Abu Dabi arasında mekik dokuyor

New York ile Abu Dabi arasında mekik dokuyor
0
37

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
Nusret%2DGokce%2Dsirketinin%2Dmarka%2Ddegerini%2Dacikladi%2D1%2D5%2Dmilyar%2Ddolar%2D221281%2Ejpg

Nusr-Et Steakhouse’un kurucusu Nusret Gökçe’nin hayat kıssası çok farklı. Sıfırdan tepeye tırmanışın somut örneklerinden. Gökçe, Erzurum’da maden personeli bir babanın beş çocuğundan biri olarak dünyaya gelmiş. Meslek hayatına İstanbul’da bir kasap çırağı olarak başlamış. Birinci kasap restoran konseptli yerini 2007’de açtı.

Arjantin, ABD, Japonya’da bu işi daha âlâ nasıl yapabilirim diye araştırdı. Ortağı Mithat Fazilet ile birlikte Nusr-Et’i kurdu. Etiler’deki Nusr-Et o kadar tanınan hale geldi ki bu kesime yatırım yapmaya başlayan ve müdavimlerden olan Doğuş Holding’in işvereni Ferit Şahenk iştirak teklifinde bulundu. 

2011’deki paydaşlıktan sonra süratli bir büyüme süreci başladı. Nusr-Et bugün yalnızca İstanbul’da değil Ankara, Bodrum, Dubai, Abudabi, Doha, Miami, New York’ta şubeleri olan bir steakhouse zinciri. Nusret Gökçe tuzlama (saltbae) hareketiyle dünya çapında üne kavuştu ve toplumsal medya fenomeni oldu. Şu sıralar ABD’de Saltbae markasıyla hamburger zinciri kuruyor.



Gökçe bu kadar ünlü olunca haliyle çekemeyenleri de çok oluyor. ABD’de personel haklarıyla ilgili kesilen ceza ve tartışmalar da bunun örneği. Gökçe’yi yakından tanıyanlar bilir. Bırakın emekçinin alın terine göz dikmeyi, ceplerine para bile koyar.

ABD ve Türkiye’de bu tartışmalar yapılırken Nusr-Et New York’a yeni bir restoran daha açıyormuş. Yeni restoran yılbaşına yetişecekmiş. ABD’de şube sayısı üçe çıkacak.

Bir şube açılışı da Abu Dabi’de yapılacakmış. Nusret Gökçe, yeni restoranların açılışı için iki ülke ortasında mekik dokuyormuş…

Para Mecmuası
 

Similar threads

İdriz Çokal'ın Para Dergisi'ndeki röportajı ÜNLÜ et restoranı Nusr-Et Steakhouse’un kurucusu Nusret Gökçe son dönemlerin en popüler isimlerinden biri. Gökçe, 1983’te maden işçisi bir babanın beş evladından birisi olarak Erzurum’da dünyaya gelmiş. Henüz iki yaşında iken ailesiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Gökçe, Erzurum’da maden personeli bir babanın beş çocuğundan biri olarak dünyaya gelmiş. Meslek hayatına İstanbul’da bir kasap çırağı olarak başlayan Gökçe, birinci kasap restoran konseptli yerini 2007’de açtı. Sonrasında Arjantin, ABD, Japonya üzere ülkelere giderek bu işi daha güzel nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Nusr-Et Steakhouse, İstanbul'un ünlü et restoranlarından. Nusret Gökçe ve Mithat Erdem'in ortaklığıyla Etiler'de hizmet veren firmanın yüzde 51’i 2011 sonunda Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’e satılmıştı. Bu tarihten itibaren hızlı bir atağa kalkan Nusr-Et, artık sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
“Tuz serpme” hareketi ile dünya çapında fenomen olan ve pek çok ülkede mekan açan Nusret Gökçe'nin ABD'nin Miami kentindeki şubesinde çalışan 6 kişinin koronavirüse (Covid-19) yakalandığı iddia edildi. Öte yandan ABD'nin yardımına başvuran Gökçe'nin 2 milyon dolarlık katlı aldığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ünlü işletmeci Nusret, toplumsal medyayı en faal kullanan ünlülerin başında geliyor. 'Salt Bae' (tuzlama) hareketiyle dünya çapında şöhret sahibi olan Nusret Gökçe 23 yıl evvel çektirdiği fotoğrafını toplumsal medya hesabı üzerinden paylaştı. HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt