Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

New York'ta Bir Kişi 'Türklerden Nefret Ediyorum' Denilerek Bıçaklandı...

New York'ta Bir Kişi 'Türklerden Nefret Ediyorum' Denilerek Bıçaklandı...
0
82

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-6914a215ef535d3f0c5051c540cd47305945697c.jpg

New York'ta bir Türk kimliği bilinmeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Şüphelinin bıçakladığı şahsa evvel uyruğunu sorduğu akabinde da 'Türklerden nefret ediyorum' diyerek bıçakladığı sav edildi. 

New York Polis Departmanının (NYPD) Twitter hesabından, akının Manhattan'da 9. cadde ile 44. sokakta 15 Nisan'da meydana geldiği bilgisi ve saldırganın imajı paylaşıldı.

Polis, daha sonra kimliği belgisiz bir kişinin Türkiye tersi kelamlar söyleyerek, 24 yaşındaki bir erkeği göğsünden bıçakladığı açıklaması yaptı.

Saldırıya uğrayan ve hastaneye kaldırılan kişinin kimliği açıklanmazken, Daily News web sitesinde yer alan habere nazaran, polis kaynakları şüphelinin hareketini gerçekleştirmeden evvel, 24 yaşındaki gence Türk olup olmadığını sorduğunu ve sonra ''Türklerden nefret ediyorum.'' diyerek saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Yerel medyada yayımlanan bir görüntüde ise hücuma uğrayan kişi için ''Türk olduğu için bıçaklandı'' bilgisi yer aldı.

Şüpheli hakkında bilgi verecek şahıslara 3 bin 500 dolara kadar ödül verileceğini açıklayan NYPD, akına ait nefret kabahati soruşturması başlattı.

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt