Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Newton Sozleri

Newton Sozleri
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Isaac Newton Sozleri

Isaac Newton un ozlu sozleri

Biz duşuncelerimiz değiliz, biz duşuncelerimizin duşuncesiyiz

Eğer diğer insanlardan benim icin birşeyler yapmalarını bekleseydim hic birşey yapamazdım

Ben, benden oncekilerin omuzlarına tırmandığım icin onlardan biraz daha ilerisini gorebildim

Eğer daha ileriyi gorduysem, devlerin omuzlarında durduğum icin olmuştur

İnsanlar sayılar gibidir, o insanın değeri ise o sayının icinde bulunduğu sayı ile olculur

Plato benim arkadaşım, Aristoteles benim arkadaşım ancak benim en buyuk arkadaşım doğruluk

Yıldızların hareketlerini hesaplayabilirim ancak insanların deliliklerini değil

Tanrı her şeyi olcuyle yaratmıştır Ağırlık, sayı ve uzunluk

Diğer tum kanıtları bir yana bırakırsak baş parmak bile benim Tanrı'nın varlığına inanmam icin yeterlidir

Aşk kopru kurmaktır İnsanlar kopru kuracakları yerde, duvar ordukleri icin yalnız kalırlar

Sağlam bir tahmin olmadan, hicbir buyuk buluş yapılmamıştır
Ne demek yanlış? Ben mi?

Dunyaya nasıl gorunduğumu bilmiyorum ; ama ben kendimi, henuz keşfedilmemiş gerceklerle dolu bir okyanusun kıyısında oynayan, duzgun bir cakıl taşı ya da guzel bir deniz kabuğu bulduğunda sevinen bir cocuk gibi goruyorum

imagesnewtonsozleri5ad957ce6d409