Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nezaketi Flört Zannedenden 5 Çocuklu Kadınla Kaçan Babaya Son 24 Saatin Twitter'da Viral Olan Paylaşımları

Nezaketi Flört Zannedenden 5 Çocuklu Kadınla Kaçan Babaya Son 24 Saatin Twitter'da Viral Olan Paylaşımları
0
52

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-4b17e8c721bf19b23ff18ce0433d4abb104d67c5.jpg

Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu?

1. Merve Boluğur çiçeğim, neler yapıyorsun o denli?

2. Sizce?

twitter.com
3. Arkadaşlar... Artık kabul edin... Herkesin yeğeni kendisine tatlı, bize değil!

twitter.com
4. Ouyy, pamuk üzere olduk yine! ????

twitter.com
5. ????

6. Ay bayıl istersen bir de Feriha!

twitter.com
7. Ne desek boş buna...

twitter.com
8. Haydaaaaaa! ????

twitter.com
9. Bu neydi artık? ????

10. Nitekim ancak yani...

twitter.com
11. Düşünemiyorum.

twitter.com
12. Herkesin istediği o oyuncak!

twitter.com
13. Net...

twitter.com
14. Lakin canım benim artık her yer çok değerli, alt niyet aramamalıyız... ????

twitter.com

Similar threads

Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Bayram goygoyumuzla başlayalım... 2. Tüm arkadaşlarımdan bu türlü bir performans bekliyorum.???? twitter.com 3. Benim flörtü savunma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Güldürdü! twitter.com 2. Ve üzdü... twitter.com 3. Kiralık mesken bakanların gözü yaşlı! twitter.com 4. Olağanüstü değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Ee hadi başlayalım... twitter.com 2. Şöyle kalkmayan da ne bilelim. 3. Parelel parkları falan boşverip bir de bu açıdan bakalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Türkiye'de ünlü oldun koçum! twitter.com 2. Woo Haram'a haram edition gelmiş. twitter.com 3. Galiba... twitter.com 4. Ben de çok merak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Twitter artık gündemin takip edildiği yer olmayı çoktan geçti. Üstüne gündemi belirleyen mecra oldu. Bakalım son 24 saat içinde neler konuşuldu? 1. Lakin mobilyalıymış! twitter.com 2. ???? twitter.com 3. Tansiyonum düştü... twitter.com 4. Kazanın yeterlisi pek olmaz fakat... 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt