Nez'i Canlı Yayında Şoke Eden Sözler! nez nez, naklen yayın, şoke oldu, dondu kaldı, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548662138 1548662138 nezicanliyayindasokeedensozler5c4eb57e8a864nezicanliyayindasokeedensozler5c4eb57e8a864 nezicanliyayindasokeedensozler5c4eb57e8a864 Sevgili melekler, Geçtiğimiz gün canlı yayında ,telefonla katılan bir izleyicinin yorumu Nez'i şoke etti! Genç şarkıcı canlı yayına bağlanan bir izleyicinin kalçalarıyla ilgili yorumu yüzünden gergin dakikalar yaşadı Disko Kralı'nın bu haftaki konukları arasında yeralan seksi şarkıcı Nez, programa telefonla bağlanan seyircinin iltifatını eleştiri olarak anlayınca stüdyoda gergin dakikalar yaşandı POPODAN İBARET DEĞİLİM Disco Kralı'nda canlı yayına bağlanan bir izleyici 'Nez in poposunu görmeyeli uzun süre olmuştu , teşekkürler' demesi üstüne Nez bir süre güldükten sonradan yüz ifadesi değişti ve 'Hanfendiye fazla teşekkür ediyorum Ben yalnızca popodan ibaret değilim canım' dee elleriyle yaptığı hareketle şaşırttı Ben kıvrımlı bir kadınım ve kıvrımlarımı seviyorum Canlı yayında böyle anlatmak azıcık üzücü' sözlerini ekledi Yayına bağlanan hanımefendi hatalı anlaşıldığını dile getirince, Nez 'Sizi hatalı anladığım için özür dilerim' dedi