Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

NFS 2 yükledim ama açılmıyor (lütfen yardım edin)

NFS 2 yükledim ama açılmıyor (lütfen yardım edin)
0
186

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar need for speed 2 indirdim bir siteden oyunu yükledim crack olayınıda yaptım ama oyun tam açılacak gibi oluyor geri kapanıyor hata raporu veriyorbir kaç defa sildim geri yükledim ama yine aynı ekran kartında sorun olacağını zannetmiyorum çünkü gta san andreas ve vietnam oyunu yüklü çok rahat oynuyorum hatta NFS 2 oyununu yaklaşık bir yıl önce yine yükleyip oynamıştım acaba sorun ne olabilir bu arada direct 9 da yüklü yardım ederseniz çok sevinirim 4 gün oldu halen çözüm arıyorum

sistem özelliklerim
windows xp (servic pack 2)
pentium 4
512 ram
128 mb geforce FX 5200 ekran kartı

Similar threads

farcry2 yükledim fakat oyuna tıkladığımda service pack 1 felan diyor uyumluluktanda değiştirdim ama açılmıyor açılıyor ancak siyah ekran sadece ses (pc vista)
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
battlefield 2 ye resmi patch ini yükledim oyuna tıkladığımda açılmıyor aynı şekilde special forces expansion pack ini yüklediğimde de her iki oyun açılmıyor sürücüm güncel ekran kartım ati radeon 9600xt yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Arkada$lar oyunu yeni yükledim Bir hevesle açtım ama bu hatayı görünce kafayı yedim Hatadan anladığım kadarıyla Direct X'in 90 veya daha üstü bir versiyon istiyor Bende zaten en son sürümü yüklü Ekran kartı'nı aktif yap diyor Bakıyorum zaten aktif Ekran kartının özellikleri yetmiyo diyo ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
375
Arkadaslar oyunu 1 saat felen oynadım oyundan çıktım mavi ekran hatası verdiMecbur pc ye restart çektikten sonra her girdiğimdi ufak bi süre sonra mavi ekran hatası veriyorduOyunu komple sildim yeniden kurdumhiç çıkmadan 34 saat oynadım bayağı ilerledim oyundan çıkınca tekrar mavi ekran hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
arkadaşlar windows vista home basic kullanıyorum sistemim şöle pc markası Exper (leptop) 2 gb ram 512 ekran kartı nvdia football manager 2010 oyunu açılmıyor ve winrar programı da açılmıyor pes 2010 da çok yavaşladı hata veriyo donuyo takılmalar oluyo football manager 2010 ve pes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,462Konular
981,119Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt