Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nfs carbon hata

nfs carbon hata
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
merhaba foruma yeniyim dün nfs carbon indirdim türkçe yamasınıda indirdim angie diye kadınla yarış yaptım yendim samson die bi adamı ekipime alcam ama NFSCEXE çalışmayı durdurdu hatası alıp duruyorum sorunun çözümü nedir şimdiden teşekürler

Similar threads

arkadaşlar dünmü bugünmü shift 2 indirdim açmaya çalıştım hesap istedi skip dedim kariyer bölümü gelince nfs shift 2 çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ***** falan deiştir dediler yaptım olmadı dep den exesini engelle dediler yaptım yine olmadı uyumluluk modu windows service pack 2 yap dediler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaşlar bu carbon denen lanet oyunu aldım bir hevesle kurdum fakat hep hata mesajı veriyo nfscexe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor diyo *****ını da yaptım olmadı internetten indirdim denedim olmadı yardım ederseniz çok sevinirim Bilgisayarım laptop özellikleri : 512 ram 186...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,505Konular
982,656Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt