Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

NFS Carbon HeLp me !!!

NFS Carbon HeLp me !!!
0
121

Similar threads

Merhaba Arkadslar İnternetten NFS CarBoN %100 Save İndirdim NFS CarBon Save Dosyasına Attım ancak oyuna girdgimde o saveyi acmıyor gözüküyor ancak acmıyor tekrar yeni bir oyuncu acmanızı istiyor sizden Acaba Yapnınız War Mı Lütfen Yardım Ediniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar nfs carbon kayıt girdisi dosyası lazım oyunu açıyorum açmamla birlikte hata veriyor Kayıt girdisi dosyası lazım elinde olan upload edip Link verebilirmi lütfen :S
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Arkadaşlar ben carbonu yükledim sorun yok ama oyuna giriyorum bir süre sonra atıyor oyundan hataraporu veriyorbazıları 13 e yükselt dedi indirdim olmadı kurulmuyor ya bana (bu arada oyun sahte) 13 nası yükseltceğimi söyleyin yada başka bir yolla nasıl kurtulurum bu hatada lütfen yardım edin çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Arkadaşlar bende Nfs Shift Cd si var (çakma ) ayrıca 2 cd Neyse yükledim falan başta binkw32dll bulunamıyor dedi Bende internetten indirdim ve oraya attım Bu sefer başka bir hata verdi Nasıl çözeceğim bu sorunu? Sistemimde yetiyor Windows XP , 6GB boş alan (daha fazlası var) , 1GB ram (bendeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
http:img242**************img2422307nfschataps4 Oyunu Oynarken,Araba Seçerken 1015 Dk Sonra Bu Hatayı Veriyor Bütün NFS Serisi Var PC'de Ama Onlar Hiç Hata Vermiyorlar Yardım Lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt