Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nfs carbon joistik sorunu

nfs carbon joistik sorunu
0
130

Similar threads

arkadaşlar ben pes6 için bir joistik almayı düşünüyorumhatta kesinlikle alcam şimdi sizlere birkaç sorum olacak ? 1)diyelimki joistik'i aldım usb girişine taktığımda hemen aktif olcakmı? 2)aktif olmayacaksa nereden aktif olabiliryoksa hiç joistik le oynanmazmı? 3)birde joistik takınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
arkadaşlar ben pc için joistik aldım ancak pes 6 oynarken diyelimki matcha girdim orda joistik in işareti dışarıda gözüküyooodışarıda gözüküyo derken homenin altında bir adam işiareti var yaa onun yanın da(solunda gözüküyooo) lütfen bir yardım edin her türlü cevaba açığım
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Merhaba Arkadslar İnternetten NFS CarBoN %100 Save İndirdim NFS CarBon Save Dosyasına Attım ancak oyuna girdgimde o saveyi acmıyor gözüküyor ancak acmıyor tekrar yeni bir oyuncu acmanızı istiyor sizden Acaba Yapnınız War Mı Lütfen Yardım Ediniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
NFS Carbon Hile kodu Aşağıdaki hile kodlarını oyunun ana menüsünde girin (Bir kodu yanlış girdiğinizde oyunu tekrar başlatmanız gerekmektedir) canyonalltheway Tüm pistleri açar 5grand5grand 10000$ verir givemethedb9 Aston Martin DB9'u açar givemethechargersrt8 Dodge Charger...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
NFS Carbon Hile kodu Aşağıdaki hile kodlarını oyunun ana menüsünde girin (Bir kodu yanlış girdiğinizde oyunu tekrar başlatmanız gerekmektedir) canyonalltheway Tüm pistleri açar 5grand5grand 10000$ verir givemethedb9 Aston Martin DB9'u açar givemethechargersrt8 Dodge Charger...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt