Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

nfs carbon ve battlefield 2142 nin çalışması için gerekli ekran kartı ve ram kaç mb

nfs carbon ve battlefield 2142 nin çalışması için gerekli ekran kartı ve ram kaç mb

Similar threads

Arkadaşlar merhaba Bugün NFS Carbon demosunu indirip kasıyor mu kasmıyor mu diye baktım fakat öyle bir kasıyor ki game booster bile buna engel olamıyor Sebebi ne olabilir? Uyumluluk modtan Win95 seçtiğimden mi olabilir acaba? Yoksa Onboard kullanıyorum diye mi? Şimdiden Teşekkürler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaşlar benim ekran kartı ati radeon 9550 oyunda motion blur aktif olmuyor, sebebi carbonu yapan dostlar bunu akıl edememiş heralde oyun yapmayı bilmiyorlarYa da ati ye gıcıkları var Çünkü arkadaşta ge force 6200 var ve motion blur aktif Şimdi bu kartı atıp ge force mı alalımYa da durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İşlemci: P4 28 GHz Ram: 1 Gb Ekran Kartı: ATI Radeon 9550 X1050 Series 256 Mb Sistem: Xp Sp3 Monitör: Samsung 19 Herhalde başka bir özelliği de kalmamıştır ################################################## YAKIN GELECEKTE BİLGİSAYARIMI DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM LÜTFEN KİMSE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Sistemim Nfs Underground İçin Gayet Yeterli Ama Kasıyor 640x480 e düşürdüm 1525 fps arası alıyor napmalıyım nfs undreground 2 yide denedim carbonuda denedim aynı sorun Sistemim:1 Gb Ram 251 Mb Ekran Kartı 20 Ghz İşlemci
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
nfs prostreet i pcme kurdum ama oyuna girmek için exe dosyasına tıkladııgımda d3dx934dll bulunamadığında bu uygulama başlatılamadı yazısı cıkıorr ne yapmalıyım sistemim oyunu calıstırmak için yeterli 256 mb ekran kartı 2 gb ram war yardımlarınızı bekliorm
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt